Kadınlar 6 Yüzlü.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Omayra ne desem ikna olmayacaksın. :)

Herkesin kendisine göre doğruları vardır değişmeyen. Saygı duymak düşer bana görüşlerinize :oke:

ouSahin

ouSahin

Üye
Melek yüzlü Şeytanlar..:(

omayra

Üye
Aynı şeyi düşünüyorum. :) Ben de senin düşüncelerini değiştiremem. Ancak şunu söylemeliyim ki, gördüğüm kadarıyla, gerek üslubun, gerekse bakış açın, yaşının üstünde bir olgunluğa sahip olduğunu gösteriyor. Ancak herkes senin kadar şanslı değil. Bir arkadaşımın kız kardeşi 16 yaşında ders çalışmak ve son derece dar kapsamlı olmasına rağmen üzerine düşen yükümlülükleri yerine getirmek yerine gönül ilişkilerini ön planda tuttu; sonucu okuldan alındı ve babası bir daha okula göndermeyeceğini net bir şekilde belirtti. Şimdi bu kızımız 20 yaşına gelmeden evlendirilir. Hayatı da bu yönde şekillenir.

Esasen burada asıl mesele gönül ilişkisi ve dersleri birlikte götürebilme başarısını göstermek de değil. Her ikisini birlikte götürebilecek başarıya sahip olsanız da benim açımdan değişen bir durum olmaz. Zira sevgililik için, her anlamda erken bir yaş.:)

Ama hayat sizin. Sonuçta sizin seçimleriniz üzerinde dediğim gibi bir etkiye sahip olabilme kudretine sahip değilim. Doğru diyorsun, herkes kendi doğrularını yaşıyor ;)

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Aynı şeyi düşünüyorum. :) Ben de senin düşüncelerini değiştiremem. Ancak şunu söylemeliyim ki, gördüğüm kadarıyla, gerek üslubun, gerekse bakış açın, yaşının üstünde bir olgunluğa sahip olduğunu gösteriyor. Ancak herkes senin kadar şanslı değil. Bir arkadaşımın kız kardeşi 16 yaşında ders çalışmak ve son derece dar kapsamlı olmasına rağmen üzerine düşen yükümlülükleri yerine getirmek yerine gönül ilişkilerini ön planda tuttu; sonucu okuldan alındı ve babası bir daha okula göndermeyeceğini net bir şekilde belirtti. Şimdi bu kızımız 20 yaşına gelmeden evlendirilir. Hayatı da bu yönde şekillenir.

Esasen burada asıl mesele gönül ilişkisi ve dersleri birlikte götürebilme başarısını göstermek de değil. Her ikisini birlikte götürebilecek başarıya sahip olsanız da benim açımdan değişen bir durum olmaz. Zira sevgililik için, her anlamda erken bir yaş.:)

Ama hayat sizin. Sonuçta sizin seçimleriniz üzerinde dediğim gibi bir etkiye sahip olabilme kudretine sahip değilim. Doğru diyorsun, herkes kendi doğrularını yaşıyor ;)

Şu kalın yazdığım kısım ile ilgili konuşmak istiyorum. Açıkçası herkes okuyacak diye bir kavram yoktur bana göre. Sonuçta herkes okursa diğer işleri kim yapacak? Üniversite sınavınıda bu yüzden mantıklı buluyorum ben. (Sistem saçma ama)

Kimisinin aklı sadece derstedir, kişinin aklı tabir-i caizse fingirdeşmededir. (Üslubumdan dolayı özür dilerim) kimiside herşeyi dengeye koyar ve hayatını bu şekilde yürütür.

Ben lise hayatım boyunca yazılımın olduğu günden 1 gün önce kız arkadaşımla konuşmadım. Böyleyim çünkü kız arkadaş gider gün olur ama orada aldığım not benim hayatımı etkiler. Asla kız arkadaşım olsun veya bir erkek arkadaşım olsun hayatımı etkileyebilecek noktaya gelmesine müsade etmedim. Buna yaklaşmaya çalışanları da engelledim.

Olgunluk konusunda görüşleriniz için Teşekkür ederim. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt