Kadının evlenme yaşı ne olmalı;

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

'Lorelai

'Lorelai

Üye
Bence 30 dan sonra evlensin. Hee erkekler 30 dan sonra eş arayan kıza evde kalmış diyorlar ama değil. Bayan kendini geliştirmeli,lendi ayakları üstünde durdultan sonra evlenmeli. Bir adama yaslanırsa ohooo..

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
Bence 30 dan sonra evlensin. Hee erkekler 30 dan sonra eş arayan kıza evde kalmış diyorlar ama değil. Bayan kendini geliştirmeli,lendi ayakları üstünde durdultan sonra evlenmeli. Bir adama yaslanırsa ohooo..
30 cok gec ama.25den sonra cok ideal zaten biseyleri oturttrmssa o yasa kadar coktan duzene grmstr biseyler.30dan sonra cocuk yapma zorlasiyo bunlarda var:)

'Lorelai

'Lorelai

Üye
Kariyer düşünen biri için ideal olabilir. Zaten kariyerse tercihi çocuk yapması zaten zor :D En iyi aile yanı bence ,ondan geç diyorum :ehe

'İbrahim'

'İbrahim'

Üye
21 :)

'Lorelai

'Lorelai

Üye
21 çok erken :s Üniversite zamanı :s

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
Kariyer düşünen biri için ideal olabilir. Zaten kariyerse tercihi çocuk yapması zaten zor :D En iyi aile yanı bence ,ondan geç diyorum :ehe
ya cocukta yaparm kariyerde modu var ama:ehe: onub gbisi yok zaten kucugum hala ailemn yaninda keyfm yerinde:ehe:

'Lorelai

'Lorelai

Üye
Sen bilirsin tabi karışamam :D Aynen öyle Tuba :ehe Doğurmuşlar baksınlar :ehe

Silinen Üye 166392

Silinen Üye 166392

Kapalı Hesap
okul yoksa 19-20-21
okul varsa 24-25

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
25den sonra 26 da olabılır 28ı gecmesın:ehe:

Dafny

Dafny

Üye
Şahsen ben 23 yaşımda evlenmeyi düşünüyorum :)
Okul hayatım bitmiş , iş hayatım başlamış oluyor.
Güzel duygular bunlar , gençler yaşamalı.Çocuğunun yanında anneannesi gibi durmamalısın.Şahsen çocuğum 10 yaşındayken ben 40 yaşımda olmak istemem.

• Beğen
Tepkiler: greenmile ve Tuba.Erva
Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
feyza senın gbı dusunursem 1 sene ıcınde bırını bulup evlenmem gerek :ehe: tabı söz nişan derken ben sımdıden arayısa geceym :ehe:

• Beğen
Tepkiler: Dafny
Dafny

Dafny

Üye
Ama benim gibi düşünürsen :D
Bence mantıklısı o.

• Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva
Masha

Masha

Üye
Onu bunu bilmem erkekle kadının arasında en az 4 yaş olmalıdır.

greenmile

greenmile

Üye
Şahsen ben 23 yaşımda evlenmeyi düşünüyorum :)
Okul hayatım bitmiş , iş hayatım başlamış oluyor.
Güzel duygular bunlar , gençler yaşamalı.Çocuğunun yanında anneannesi gibi durmamalısın.Şahsen çocuğum 10 yaşındayken ben 40 yaşımda olmak istemem.

1yıl içinde de boşanırsın sen bu mantıkla:ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt