Kadına Şiddet ( İlk Denemem )

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arslansem

arslansem

Üye
Başlığı değiştir bence Adem :ehe

Pure Life

Pure Life

Üye
Töbee valla dövmedim ya ben dişi sinekleri bile öldürmem silahı veririm sık kafana derim. Sen kendine bak elinde oklava kafama geçirmeye fırsat arıyon :dover: :ehe
dişi sinek öldürmemişmiş öldürürken cinsiyetinemi bakıyon:ehe

Lina_TR

Lina_TR

Üye
Güzel olmuş

Pure Life

Pure Life

Üye
Yok yok kalsın dikkat çekiyor :ehe

Bakarım tabi. Tek tek kaldırıp inceliyorum valla dur ben dün öldürdüğüm sineğin resmini koyayım da inan

Valla erkekti bu sinek :islik
:kop::kop:

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
Avrupa'nın bizi dışlaması ile kadına şiddet arasında Avrupa'nın öne sürdüğü tezlere katılmıyorum. Evet, bu konuda hem medeniyetin, hem dinimizin hem de örfümüzün gerektirdiği şekilde davranmıyor olabiliriz ama Avrupa da bu konuda sütten çıkmış ak kaşık filan değil.
2004'te yapılan bir kamuoyu araştırmasına göre Ingiltere'de her 4 kadından 1'i hayatında en az bir kez fiili yada sözlü şiddete maruz kalıyor. Her 7 kadından 1'i ise kocasının yada erkek arkadaşının tecavüzüne uğruyor. Benim kapım önündeki pisliğe laf söyleyeceklerine onlar önce kendi kapı önünü süpürsün.

Avrupa zaten dışlamak için bahane arıyor Aynen dediğin gibi kardeşim herkez kapısının önündeki pisliğe baksın ilk önce

Salihyet

Salihyet

Üye
Raid ! Sinek Savar, Bu vahşete sessiz kalma ey maxi ! :ehe ( ikinci denemen ) :D

Odysseus

Odysseus

Üye
    Konu Sahibi
Konumu aşağı düşürmüşsünüz ya. 5 inci sayfadan bulup buraya getirdim. Hay Allah'ım yorumlayın şunu. :hih:

Cynical

Cynical

Üye
Co-Admin bile eski konuları hortlatıyor. Ayıp ayıp...

Odysseus

Odysseus

Üye
    Konu Sahibi
Hiç te eski değil bikerem :bleh:

Gayet te güncel bir konu :ehe

Lina_TR

Lina_TR

Üye
Güliyimde hortlasın :D

Odysseus

Odysseus

Üye
    Konu Sahibi
Gereksiz konuları hortlatacağımıza alın size fıstık gibi konu hortlatın işte. Hem şiddet konusunda halen kötü bir konumdayız. Almamız gereken çok ders var.

Lina_TR

Lina_TR

Üye
:oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt