dişi sinek öldürmemişmiş öldürürken cinsiyetinemi bakıyonTöbee valla dövmedim ya ben dişi sinekleri bile öldürmem silahı veririm sık kafana derim. Sen kendine bak elinde oklava kafama geçirmeye fırsat arıyon![]()
![]()

Başlığı değiştir bence Adem![]()

dişi sinek öldürmemişmiş öldürürken cinsiyetinemi bakıyon![]()

Yok yok kalsın dikkat çekiyor
Bakarım tabi. Tek tek kaldırıp inceliyorum valla dur ben dün öldürdüğüm sineğin resmini koyayım da inan
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Valla erkekti bu sinek![]()

Güzel olmuş

koy koySineğin ölümü mü ? Yazı mı ?
Fairy bu akşam da kene oldürmeyi düşünüyorum. İstersen yarın koyarım fotoğrafını![]()

Avrupa'nın bizi dışlaması ile kadına şiddet arasında Avrupa'nın öne sürdüğü tezlere katılmıyorum. Evet, bu konuda hem medeniyetin, hem dinimizin hem de örfümüzün gerektirdiği şekilde davranmıyor olabiliriz ama Avrupa da bu konuda sütten çıkmış ak kaşık filan değil.
2004'te yapılan bir kamuoyu araştırmasına göre Ingiltere'de her 4 kadından 1'i hayatında en az bir kez fiili yada sözlü şiddete maruz kalıyor. Her 7 kadından 1'i ise kocasının yada erkek arkadaşının tecavüzüne uğruyor. Benim kapım önündeki pisliğe laf söyleyeceklerine onlar önce kendi kapı önünü süpürsün.
Sorma dedim ne oluyoruz.Başlığı okuyunca bende dedim Adem abi karısına ilk defa şiddet uyguluyor.![]()

Sorma dedim ne oluyoruz.![]()

Başlığı okuyunca bende dedim Adem abi karısına ilk defa şiddet uyguluyor.![]()