Kadın şıklığa, Erkek Teknolojiye Düşkün

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tofy

Üye
    Konu Sahibi
Kadın şıklığa, Erkek Teknolojiye Düşkün
Eskiden teknoloji alışverişini en çok erkekler yapıyordu. Dijital müzik çalarlar ve telefon söz konusu olunca kadınlar öne çıkmaya başladı.

Yeni yıl alışverişinde en çok dijital oyuncaklar göze çarpıyor. Artık teknoloji marketlerde kadınlara özel hediyeler de göze çarpıyor. Kadınlar, tasarımını beğendiği bir ürünü arkadaş tavsiyesi ile hemen satın alıyor. Dijital fotoğraf makinesi, MP3 çalar, cep telefonu, video kamera ve dizüstü bilgisayarlar en çok erkeklerin rüyalarına girerken, kadınlar ise daha çok kolay kullanacakları şık dijital oyuncaklara ilgi duyuyor. Erkekler kadınlara göre teknolojiyi daha yakından takip ediyor ve satın alırken ürünün sahip olduğu özelliklere daha çok dikkat ediyor.

sabah26.12.05

Nicolas_Anelka

Üye
ewet bu konuda sana katılıyorum erkek o anda 50 tane film ceiriyo kafasında pazarlıktada erkek herzaman on planda erkek alısverişyapıyosa satıcıya 50 tane soru soruyo belki..

canturk

canturk

Üye
e tabı o kadar fılm cevırır maseaftan kacmak degılı mı gaye

Haberci

Haberci

Üye
Çok doğru bir tespit.Ellerine sağlık.

fcinar53

Üye
tesbitler çok doğru aslında devamıda var ama şimdi bayanların hışmına uğramayalım

Nicolas_Anelka

Üye
birşey olmaz biz onları burda kotulemedik sadece erkeklerin bazı konulardaki ustunluklerini söyledik...

CK1991

CK1991

Üye
Guzel bır tespıt

jöly

Üye
çok güzel bir bilgi vermişsin teşekkürler tofycik

Nicolas_Anelka

Üye
bence kadın kadar bakımlı erkeklerde var...

tofy

Üye
    Konu Sahibi
zaten benim bu konuyu vermemdeki amaçta doğruya doğru dememdir
hışmımıza uğramazsınız sonuçta eğer fikir doğruysa ben her zaman doğru derim ama değilse tabikide fikrimi anlatmaya çalışırım
nicolas_anelka sanada katılıyorum çünkü gerçekten bayanlar kadar bakımlı erkeklerde var

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Kesinlikle doğru bir yaklaşım diye düşünüyorum bunu..

Silinen Üye 153

Silinen Üye 153

Kapalı Hesap
Van'a katılıyorum

tofy

Üye
    Konu Sahibi
ama ben n90 istiyorummmmm ama çok büyükk galibaa şıkığa bakmıyorum ben

DeLmIrA

DeLmIrA

Üye
öle deme büyük falan ama şekil şemal çok düzgün n90,ın gerci "2mp" ibaresini gordukten sora daha bi guzel gorundu telefon,onunda etkısı olabilir tabi ama

ama ewt genel olarak işlevsellik önemlidir benım ıcın anlamak zor diil profile bakın kullandıgım telefondan bariz çıkar meydana

Caine

Caine

Üye
bunları zaten bütün erkekler biliyor ben şayet okuyunca bi tuhaf oldum ama ama bende noel babadan şey istiyorum dur bakam biii tamam buldum bende n90 ve digital kamera ve ve veee işde ne kadar güzel alet varsa istiyorum getirmesinde görelim

darkred

darkred

Üye
tofy verdiğin bilgiye sonuna kadar katılıyorum thaks for everything

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt