Kadın Olmak

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
minoo

minoo

Üye
    Konu Sahibi
çok abartılı olmuş :D

Çok abartılı mı olmuş? Sendek gibi zihniyet devam ettikçe bu sorun da düzelmez işte. Kemerle dövmeyi bırak dövmekten öldürülen kadınlar var kocaları, sevgilileri tarafından yahu sen neyin abartısından bahsediyorsun???

Kadınlar aynen bu videodaki şeyleri yaşıyor. At gözlüklerini atarsanız görebilirsiniz. E bir zahmet.

----------Eklendi @ 18:27:15 ---------- Yazıldı @ 18:26:27 ----------

Tam tersi güzel olmuş paylaşım için teşekkürler.

Ben teşekkür ederim asıl.

Bu konuda çok hassasım yahu sinirlerime hakim olamıyorum.

• Beğen
Tepkiler: -efşan

Revengeful

Emekli Yönetici
Bunu sürekli bana karşı ağzını burnunu dağıtırım, ağzına vururum diyen bir arkadaş söylüyor bu arada. Buda dipnot olsun :ehe

• Beğen
Tepkiler: -efşan ve minoo

Revengeful

Emekli Yönetici
-da ayrı yazılır bu arada ben düzelteyim, sen düzeltmedin. Neyse son mesajım olsun bu ve konu dağılmasın.

Türe

Türe

Üye
pınar abla yine çok güzel bir konuya değinmişsin ne anlatılmışsa doğru gerçekten..

• Beğen
Tepkiler: Revengeful ve minoo
haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
sex ten başka bişey düşünemeyen göz yaşları akınca sanki pas tutucak, duygularından arındırılmış rabot gibi
insani olarak göstere bildikleri geriye bir tek duygu şiddet kalan erkekler hayata 0-1 galip başlasa da artık hükmen mağlupturlar
kadın erkek eşitligi berabere biten dostluk maçı gibi de olsa karşı taraf hep rakip kalmıştır.
Şiddet hayatın bir parçasıdır diyip, şiddeti savunmak isterken, şiddet görmekten korkmakta var
korku da hayatın bir parçası değil mi, erkeklere aglamak yakışmadıgı gibi korkmakta yakışmaz
sevdiklerini kaybetmekten korkmakdıkları gibi şiddet göstermektende korkmazlar

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Şiddet acizlerin başvurduğu yöntemdir. Sabır yiğitlerin.

iyiliğe iyilik her kişinin kârı, kötülüğe iyilik Er kişinin kârı.

Yiğitlik senden acizlere el kaldırmayla olmaz, Asıl yiğitlik zalime zulmünü haykırmayla olur.

MAFİA.

MAFİA.

Üye
Kadına,erkeğe veya çocuğa şiddet değil. Bütün canlılara şevkat gösterip,koruyup,kollamaktır önemli olan.

DDorlion

DDorlion

Üye
Mükemmel Yapım :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt