Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kadın mı yalan söyler erkekmi?
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Pure Life
Üye
Konu Sahibi
Kadın mı yalan söyler erkekmi?
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Sidretül Münteha
Üye
Tabiki Erkek Amaa Bence İki Tarafta
Praetor
Emekli Yönetici
Bu şovu ki 3 saatten fazla sürüyor en az, en az 50 kere seyretmişimdir Ama ezbere bilmeme rağmen dayanamadım ve yine seyrettim bu videoyu da
Adam gerçekten çok haklı!..
Yalanı söylemek ve örtmek ve kapatmak konusunda kadınların üstüne yok. Hata yapar! Ama öyle bir kıvırır öyle bir çevirir öyle bir anlatır ki sonunda özür dileyen sen olursun
Çok fena bizim durumumuz ya
Üzülüyorum biz erkeklere
Bu şovu ki 3 saatten fazla sürüyor en az, en az 50 kere seyretmişimdir Ama ezbere bilmeme rağmen dayanamadım ve yine seyrettim bu videoyu da
Yalanı söylemek ve örtmek ve kapatmak konusunda kadınların üstüne yok. Hata yapar! Ama öyle bir kıvırır öyle bir çevirir öyle bir anlatır ki sonunda özür dileyen sen olursun
Üzülüyorum biz erkeklere
Üzülüyorum biz erkeklere
Ağlamak istiyorum yazık yazııııkkk Kardeşler zaten birden fazla eşlilik konusunda erkeklerin üzerine yoktur.'Ah abi bea ben sevgilimi çok seviyorum ama karşıda beni kesen hatunda fena değilmiş' Biraz daha açılsa eteği gözlerim bayram edecek Birde yalan söyleyebilseniz kadınlar yandı.