Kadın mı yalan söyler erkekmi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Pure Life

Pure Life

Üye
    Konu Sahibi
Kadın mı yalan söyler erkekmi?

Sidretül Münteha

Üye
Tabiki Erkek Amaa Bence İki Tarafta

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Bu şovu ki 3 saatten fazla sürüyor en az, en az 50 kere seyretmişimdir :) Ama ezbere bilmeme rağmen dayanamadım ve yine seyrettim bu videoyu da :)

Adam gerçekten çok haklı!..
Yalanı söylemek ve örtmek ve kapatmak konusunda kadınların üstüne yok. Hata yapar! Ama öyle bir kıvırır öyle bir çevirir öyle bir anlatır ki sonunda özür dileyen sen olursun :ehe
Çok fena bizim durumumuz ya :)
Üzülüyorum biz erkeklere :ehe

Ozan

Ozan

Admin
Bu şovu ki 3 saatten fazla sürüyor en az, en az 50 kere seyretmişimdir :) Ama ezbere bilmeme rağmen dayanamadım ve yine seyrettim bu videoyu da :)

Yalanı söylemek ve örtmek ve kapatmak konusunda kadınların üstüne yok. Hata yapar! Ama öyle bir kıvırır öyle bir çevirir öyle bir anlatır ki sonunda özür dileyen sen olursun :ehe
Aynen katılıyorum izleme sayılarımız bile hemen hemen aynı :ehe

Pure Life

Pure Life

Üye
    Konu Sahibi

Aynen katılıyorum izleme sayılarımız bile hemen hemen aynı :ehe
:aglaAğlamak istiyorum yazık yazııııkkk :ehe Kardeşler zaten birden fazla eşlilik konusunda erkeklerin üzerine yoktur.'Ah abi bea ben sevgilimi çok seviyorum ama karşıda beni kesen hatunda fena değilmiş' :ehe Biraz daha açılsa eteği gözlerim bayram edecek:ehe Birde yalan söyleyebilseniz kadınlar yandı.

dinccine

Üye
Video açılmıyor ya

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Daha önce izlediğim, çok güzel bir video.

aLLbiNo

aLLbiNo

Üye
Çok Güzel :)

passiv€ aggressiv€

Üye
izlemekten bıkmadığım biri ya bu adam çok komik saol paylaşım için :spr

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt