Kadıköy'de Niang farkı ! 4-2

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

JayJayyy

Üye
alex biraz koşsa bassa r.madridte filan oynardı.

haltie

haltie

Üye
Alex seneye gidecek büyük ihtimal o zaman ne yapıcak fenerbahçe Aykut kocaman ileriye dönük çözümler arıyor.Zaten normal şartlarda bu sonuçlardan sonra yollanırdı ama fenerbahçede bir yatırım gözüyle bakıyor bu sabır o yüzden.

Vay be Neler oluyormuş :kıskıs: makale okur gibi hissettim kendimi.

OğuzcanAbi

Üye
Tebrikler fenerbahce

'Davut

'Davut

Üye
    Konu Sahibi
Alex'i oyundan almalar, bazen ilk onbirde oynatmamalar filan saçmalık. Alex bu takımın gol ve asist makinesidir. Koşmuyo, amuda kalkmıyo gibi saçma şeyler söyleyenlere de hak veriyorum. Adam o kadar mükemmel ki futboluna zekasına, attığı ve attırdığı gollere bir şey bulamıyorlar. Ağızlarını yamulta yamulta "koşmuyor" deniyor. Sakız oldu bu laf ağıza artık. Kahvehanede bile adamlar "Alex koş" filan diyor artık. Sergen Yalçın gibi adamları izlerseniz öyle demeye başlarsınız.

Şu anda Fenerbahçe tarihinin en çok gol atan 10. futbolcusu Aykut Kocaman, Alex ise Fenerbahçe tarihinin en çok gol atan 11. futbolcusu. Alex'in Aykut Kocaman'ı geçmesi için yanılmıyorsam 8-9 gole ihtiyacı vardı. Bu sezon Alex bunu çok çok rahat başarabilir zaten. Aykut Kocaman bunun olmasını istemiyor mu acaba diye düşünüyorum ben?

Alex i hep eleştirdiler Ama Türkiyeye bu özelliklerde kim geldi kim getirebildi...Ben Alex Gerrarda benzetiyorum Gerrard koştuğu için Liverpool' da Alex bu Yüzden Türkiye de top oynuyor...Alexli Fenerbahçe Her zaman Akıllı oynadığındada başarılı olaçaktır...

Lacrymosa

Üye
Alex Fenerbahçe'ye transfer olduğunda Real Madrid de istiyordu. O zamanın transfer borsasına göre gayet ciddi bir rakama getirdi Alex'i Fenerbahçe. Alex parasının hakkını verdi demek gibi saçma bir şey söylemek istemiyorum adam Fenerbahçe'ye ve Türk futboluna altın harflerle geçti. Her şeyden önce adam çok zevki, kitap okuyor. Özel hayatında bir aile babası. Barlarda sürtmüyor. Bu yüzden Alex'i seviyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...