Praetor Emekli Yönetici 11-12 gibi yatarım hafta içi... Sabah 6:10'da kalkarım spor için... Hafta sonu da 12-1 gibi yatar 07:30'da kalkarım yine spor için. Ama arkadaşlar olur, iş olur, sınav olur, bir organizasyon olur; gerekirse yatmam bile
11-12 gibi yatarım hafta içi... Sabah 6:10'da kalkarım spor için... Hafta sonu da 12-1 gibi yatar 07:30'da kalkarım yine spor için. Ama arkadaşlar olur, iş olur, sınav olur, bir organizasyon olur; gerekirse yatmam bile
Oğuzhan Üye Praetor' Alıntı: 11-12 gibi yatarım hafta içi... Sabah 6:10'da kalkarım spor için... Hafta sonu da 12-1 gibi yatar 07:30'da kalkarım yine spor için. Ama arkadaşlar olur, iş olur, sınav olur, bir organizasyon olur; gerekirse yatmam bile Genişletmek için tıkla ... Valla takdir ettim abi seni. Hic usenmeden spor icin erken kalkiyorsun, helal olsun. Bu arada ne sinavi abi senin okul bitmemis miydi?
Praetor' Alıntı: 11-12 gibi yatarım hafta içi... Sabah 6:10'da kalkarım spor için... Hafta sonu da 12-1 gibi yatar 07:30'da kalkarım yine spor için. Ama arkadaşlar olur, iş olur, sınav olur, bir organizasyon olur; gerekirse yatmam bile Genişletmek için tıkla ... Valla takdir ettim abi seni. Hic usenmeden spor icin erken kalkiyorsun, helal olsun. Bu arada ne sinavi abi senin okul bitmemis miydi?
Praetor Emekli Yönetici Oğuzhan' Alıntı: Valla takdir ettim abi seni. Hic usenmeden spor icin erken kalkiyorsun, helal olsun. Bu arada ne sinavi abi senin okul bitmemis miydi? Genişletmek için tıkla ... Vallahi spor hayatımda çok önemli bir yerde. O nedenle hiç düşünmeden kalkıyorum... Ales'e hazırlanırken 4-5 gibi yatıyordum
Oğuzhan' Alıntı: Valla takdir ettim abi seni. Hic usenmeden spor icin erken kalkiyorsun, helal olsun. Bu arada ne sinavi abi senin okul bitmemis miydi? Genişletmek için tıkla ... Vallahi spor hayatımda çok önemli bir yerde. O nedenle hiç düşünmeden kalkıyorum... Ales'e hazırlanırken 4-5 gibi yatıyordum
Mert Üye 11.30'da yatmaya çalışıyorum ama hep bir, bir buçuk saat sapıyor Sabah 8.30'da kalkıp 1 saat yüzüyorum. Sonra ders
11.30'da yatmaya çalışıyorum ama hep bir, bir buçuk saat sapıyor Sabah 8.30'da kalkıp 1 saat yüzüyorum. Sonra ders
BLACKDREAM Üye ben hep zz:zz de yatiyorum. Bu aralar hergün farklı bir saatte yatıyorum. Uyku düzeni : Error.!