Kaçırmayın hemen girin paralı uygulamaları bedava indirin

Sponsorlu Bağlantılar

neojima

Üye
adam araştırmacı sevdim seni dostum

shriketr

Üye
guzel link sagolasın :)

mehmetmrt

mehmetmrt

Üye
süpersin hocam

kokomanx

kokomanx

Üye
Kolay gelsin. Bir sorum olucak. Örneğin bi uygulama indiriyorum(Oyun Vs.) Rar halinde iniyo ve setup exe si göremıyorum yani oyun yada uygulamaları nasıl kuracağım hakkında yardım edebilirmisiniz?

----------Eklendi @ 12:16:42 ---------- Yazıldı @ 12:13:20 ----------

Kolay gelsin paylaşımınız için teşekkürler. Yalnız benim bi sorum olucak. Uygulama yada oyunları indirdiğimizde rar dosyası olarak iniyor ve exe dosyası göremıyorum. Uygulamaları nasıl kuracağım hakkında yardımcı olabilirmisiniz rica etsem?

shriketr

Üye
rardan apk uzantılı dosyayı çıkar, çıkanı telefonda kur pcdeki exe-nin androiddeki dengi apk..

64burak

Üye
eline sağlık kardeşim birde benm n97 32 lik için sensör oyunu bulabilir misin bu garibanı sevindirir sin

mekan_tek

Üye
supersıniz eyvallah

glans

Üye
allah razı olsun valla.. emeği gecen herkesten ...

21musa21

Üye
dostum süpersin tşk

erkanaymak

erkanaymak

Üye
teşekkürler

KayraBey

KayraBey

Üye
Kolay gelsin. Bir sorum olucak. Örneğin bi uygulama indiriyorum(Oyun Vs.) Rar halinde iniyo ve setup exe si göremıyorum yani oyun yada uygulamaları nasıl kuracağım hakkında yardım edebilirmisiniz?

Rar'ı aç. İçinden apk uzantılı bir dosya çıkması gerek.Telefona at ve direk kur. Exe uzantılı dosya olmaz.

hakanserce007

Üye
teşekkürler

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Konularda artık link vermeyelim, üyelerimiz he türlü paylaşımı yapma gayretinde ve maxicep android kategorisi her geçen gün gelişmektedir.
İlginize teşekkürler keyifli forumlar. :locked:

Üst Alt