dreamboys69
Üye
-
Konu Sahibi
-
bence pekte doğru olmayan bi karar düşünün siz askersiniz pkklılar sizi esir aldı o anki psikolojiniz onlara çok iyi davranıp zarar görmeden ellerinden kurtulmak olacaktır ayrıca bu pkk övme konusu falanda tamamen zeberletilmiş ve zorla konuşturulmuş bi video bence
dinledim ztn ama diyorum ya o anki psikoloji bence çok farklıdır düşünün siz bi işkencede olsanız napardınız onların dediklerine karşı gelmeyip en kısa zmnda ve en az zararla kurtulmaya çalışırdınız öyle değilmi pkklı şerefsizlerin yüzünden askerler güme gittikonuşmayı dinlemeni tavsiye ederim dostum... adamlar bizimle şavaşarak bi yere gelemezsiniz dio... Asker Bunu Diyen..
yürekli türk askeri pkk ın eline düşüp onların tarafında demeç vereceğine çeker vurur kendini .bu mahlukatlar kendi canları uğruna vatanını satmışlardır.cezalarını çekeceklerdir.bence pekte doğru olmayan bi karar düşünün siz askersiniz pkklılar sizi esir aldı o anki psikolojiniz onlara çok iyi davranıp zarar görmeden ellerinden kurtulmak olacaktır ayrıca bu pkk övme konusu falanda tamamen zeberletilmiş ve zorla konuşturulmuş bi video bence
dinledim ztn ama diyorum ya o anki psikoloji bence çok farklıdır düşünün siz bi işkencede olsanız napardınız onların dediklerine karşı gelmeyip en kısa zmnda ve en az zararla kurtulmaya çalışırdınız öyle değilmi pkklı şerefsizlerin yüzünden askerler güme gitti
Bir Türk evladı canı pahasına da olsa o sözleri söylemezdüşünün siz askersiniz pkklılar sizi esir aldı o anki psikolojiniz onlara çok iyi davranıp zarar görmeden ellerinden kurtulmak olacaktır ayrıca bu pkk övme konusu falanda tamamen zeberletilmiş ve zorla konuşturulmuş bi video bence
yürekli türk askeri pkk ın eline düşüp onların tarafında demeç vereceğine çeker vurur kendini .bu mahlukatlar kendi canları uğruna vatanını satmışlardır.cezalarını çekeceklerdir.
Bu kadar acık ve net dimi uğuryani bir iş varki müebbet aldılar...
yani bir iş varki müebbet aldılar...
evet,açık ve netBu kadar acık ve net dimi uğur
zaten bu 8 asker üstünün verdiği emirlere uysalardı kaçırılma gibi bir durum olamazdı.tsk böyle bir duruma düşmeyecek kadar büyük bir kurumdur.ve bu 8 asker tsk nın adını kötüye çıkardıkları ve türk milletinin yüce onurunu ayaklar altına serdikleri için cezalandırılacaklardır.bu suçun cezası da kesinlikle ölümdür.bir insanın yaşama sebebi namusu ve milliyetidir.bu insanalrın yaşama sebebi kalmamıştır.tarihimize göz atacak olursak türk askerinin ecnebilere esir olmamak için kendine nele yaptığını görebiliriz.Olayın askerlerin videoda soyledikleri ile ilgili olduunu sanmıyorum...Herhangi birinin kacırıldıktan sonra solediklerinden dolayı suclanamaz.....ordu bu sahısların bi sekilde baskınla ilgili olduunu dusunuyor olmasa bole cezalar veya davalar olmaz....
herkes senin gibi düşünseydi bu ülke iki gün de işgal edilirdi 3 günde türkiye denen bişey kalmazdı.bu mantıkla savaşa da girmeyelim nasıl olsa ölüm tehlikesi var.yanlış düşünüyorsun binlerce şehidimiz bu vatan uğruna canını verdi keyfi uğruuna değil.SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR.altında başka bişi yatıosa tabiki gereken verilsin ama sırf o konuşmalar varsa biraz ağır bi ceza olmuş bazı arkadaşlar yürekli türk askeri falan demiş ama işin içine can girdimi durum çok farklı olur öyle atıp tutmakla olacak bişi değil bence.en basitinden gece karanlıkta bi köpek kovalasa nası kaçıyosunuz dimiii ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?