Kaçırılan Askerlere Müebbet!..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dreamboys69

dreamboys69

Üye
    Konu Sahibi
Kaçırılan Askerlere Müebbet!..
KAÇIRILAN ASKERLERE MÜEBBET!..

Dağlıca baskını sırasında terör örgütü tarafından kaçırılan 8 asker 14 gün sonra serbest bırakılmıştı.
Türkiye askeri birliklerine teslim edilen askerler istihbarat ve askeri savcı tarafından sorgulandıktan askeri disiplini sarsmak, emre itaatsizlikte ısrar ve 2 asker içinde ayrıca yurt dışına firar suçlarında tutuklanarak askeri cezaevine gönderilmişti.
Soruşturmayı yürüten Askeri Savcı Yarbay Hakan İleri'nin hazırlamış olduğu 19 sayfalık iddianamesinde 8 asker arasında bulunan Mardinli er Ramazan Yüce için "Suç ve suçluyu alenen övme, büyük zararlar doğuran emre itaatsizlikte ısrar, devletin birliğine ve bütünlüğünü bozmak suçuna yardım etmek, yurt dışına firar, zincirleme olarak basın ve yayın yolu ile bölücü terör örgütünün propagandasını yapmak' basın yayın yoluyla halkı askerlikten soğutacak beyanlarda ve telkinlerde bulunmak ve propaganda yapmak" suçlarından ömür boyu hapisle dava açıldı.
Erler, İrfan beyaz, Özhan Şabanoğlu, Fuat Başoda, İlhami Demir, Fatih Atakul ve Mehmet Şenkul için 'büyük zararlar doğuran emre itaatsizlikte ısrar' suçundan dava açılırken Uzman Çavuş Halis Çağan ise "Memuriyet görevinin gereklerine aykırı hareket etmek (görevi ihmal), büyük zararlar doğuran emre itaatsizlikte ısrar ve zincirleme olarak basın ve yayın yolu ile bölücü terör örgütünün propagandasını yapmak' suçlarından yargılanacak.

_KadirşinaS_

Üye
Doğru karar:alkis:alkis

***BlackrosE***

***BlackrosE***

Üye
Kesinlikle Doğru Bi Karar!!!!!

technonur

technonur

Üye
bence pekte doğru olmayan bi karar düşünün siz askersiniz pkklılar sizi esir aldı o anki psikolojiniz onlara çok iyi davranıp zarar görmeden ellerinden kurtulmak olacaktır ayrıca bu pkk övme konusu falanda tamamen zeberletilmiş ve zorla konuşturulmuş bi video bence

researcher

Üye
Asker isin ic yuzunu biliyodur ...ondan bole ceza veriyolar....

***BlackrosE***

***BlackrosE***

Üye
bence pekte doğru olmayan bi karar düşünün siz askersiniz pkklılar sizi esir aldı o anki psikolojiniz onlara çok iyi davranıp zarar görmeden ellerinden kurtulmak olacaktır ayrıca bu pkk övme konusu falanda tamamen zeberletilmiş ve zorla konuşturulmuş bi video bence

konuşmayı dinlemeni tavsiye ederim dostum... adamlar bizimle şavaşarak bi yere gelemezsiniz dio... Asker Bunu Diyen..

technonur

technonur

Üye
konuşmayı dinlemeni tavsiye ederim dostum... adamlar bizimle şavaşarak bi yere gelemezsiniz dio... Asker Bunu Diyen..
dinledim ztn ama diyorum ya o anki psikoloji bence çok farklıdır düşünün siz bi işkencede olsanız napardınız onların dediklerine karşı gelmeyip en kısa zmnda ve en az zararla kurtulmaya çalışırdınız öyle değilmi pkklı şerefsizlerin yüzünden askerler güme gitti

dreamboys69

dreamboys69

Üye
    Konu Sahibi
youtube'da bunula ilgili videoları izleyin.adamlar çok rahat duruyor.hiç bir ölüm korkusu yok.yani alışkın gibiler.tiplerine bakarsanız belli ne oldukları.çok dogru bir karar olmuş:oke:

POWER

POWER

Üye
Öyle olduğunu zannetmiyorum bence kesinlikle Doğru Karar !

cllgr

cllgr

Üye
bencede dogru karar,en azından bunda sonra olacak olanlar için ders olmalıdır.cezaların en önemli özelliği caydırırcılıkdır,malesef bunları sulandıra sulandıra cezaların çogunun anlamı kalmadı.

burrrak

burrrak

Üye
yürekli türk askeri pkk ın eline düşüp onların tarafında demeç vereceğine çeker vurur kendini .bu mahlukatlar kendi canları uğruna vatanını satmışlardır.cezalarını çekeceklerdir.

keremerson

keremerson

Üye
BRAVO, Çok doğru bir karar.

dinledim ztn ama diyorum ya o anki psikoloji bence çok farklıdır düşünün siz bi işkencede olsanız napardınız onların dediklerine karşı gelmeyip en kısa zmnda ve en az zararla kurtulmaya çalışırdınız öyle değilmi pkklı şerefsizlerin yüzünden askerler güme gitti
düşünün siz askersiniz pkklılar sizi esir aldı o anki psikolojiniz onlara çok iyi davranıp zarar görmeden ellerinden kurtulmak olacaktır ayrıca bu pkk övme konusu falanda tamamen zeberletilmiş ve zorla konuşturulmuş bi video bence
Bir Türk evladı canı pahasına da olsa o sözleri söylemez :nono: Kesinlikle söylememeli.

yürekli türk askeri pkk ın eline düşüp onların tarafında demeç vereceğine çeker vurur kendini .bu mahlukatlar kendi canları uğruna vatanını satmışlardır.cezalarını çekeceklerdir.
:oke::oke:

researcher

Üye
Olayın askerlerin videoda soyledikleri ile ilgili olduunu sanmıyorum...Herhangi birinin kacırıldıktan sonra solediklerinden dolayı suclanamaz.....ordu bu sahısların bi sekilde baskınla ilgili olduunu dusunuyor olmasa bole cezalar veya davalar olmaz....

dreamboys69

dreamboys69

Üye
    Konu Sahibi
yani bir iş varki müebbet aldılar...

technonur

technonur

Üye
altında başka bişi yatıosa tabiki gereken verilsin ama sırf o konuşmalar varsa biraz ağır bi ceza olmuş bazı arkadaşlar yürekli türk askeri falan demiş ama işin içine can girdimi durum çok farklı olur öyle atıp tutmakla olacak bişi değil bence.en basitinden gece karanlıkta bi köpek kovalasa nası kaçıyosunuz dimiii ?

burrrak

burrrak

Üye
Olayın askerlerin videoda soyledikleri ile ilgili olduunu sanmıyorum...Herhangi birinin kacırıldıktan sonra solediklerinden dolayı suclanamaz.....ordu bu sahısların bi sekilde baskınla ilgili olduunu dusunuyor olmasa bole cezalar veya davalar olmaz....
zaten bu 8 asker üstünün verdiği emirlere uysalardı kaçırılma gibi bir durum olamazdı.tsk böyle bir duruma düşmeyecek kadar büyük bir kurumdur.ve bu 8 asker tsk nın adını kötüye çıkardıkları ve türk milletinin yüce onurunu ayaklar altına serdikleri için cezalandırılacaklardır.bu suçun cezası da kesinlikle ölümdür.bir insanın yaşama sebebi namusu ve milliyetidir.bu insanalrın yaşama sebebi kalmamıştır.tarihimize göz atacak olursak türk askerinin ecnebilere esir olmamak için kendine nele yaptığını görebiliriz.

saygılarımla...

--------------- Ekleme ---------------

altında başka bişi yatıosa tabiki gereken verilsin ama sırf o konuşmalar varsa biraz ağır bi ceza olmuş bazı arkadaşlar yürekli türk askeri falan demiş ama işin içine can girdimi durum çok farklı olur öyle atıp tutmakla olacak bişi değil bence.en basitinden gece karanlıkta bi köpek kovalasa nası kaçıyosunuz dimiii ?
herkes senin gibi düşünseydi bu ülke iki gün de işgal edilirdi 3 günde türkiye denen bişey kalmazdı.bu mantıkla savaşa da girmeyelim nasıl olsa ölüm tehlikesi var.yanlış düşünüyorsun binlerce şehidimiz bu vatan uğruna canını verdi keyfi uğruuna değil.SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR.

Saygılarımla....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt