Kaçan şampiyonluk Hakkında çıkan Haberler (fenerbahçe)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SALVADORE

SALVADORE

Üye
biz uzatmadada olsa uzaktan şutla gol atıyoruz fb gibi penaltılarla degil galatasaray için umutsuzluk olmaz

Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi
penaltımı

yitik savaşçı

Üye
Fenerbahçe Beşiktaş'a 40 metreden gol atıyor; biz 20 metreden atınca olay oluyor...

SALVADORE

SALVADORE

Üye
<div class='quotetop'>(SalihPlus &#064; May 15 2006, 03&#58;21 PM) [post=334909]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
penaltımı
[/b][/quote]
işine gelmeyince şaşı bakman normaldir

мιѕтαα

мιѕтαα

Üye
sahsen daum fenerbahceden gidenen kadar takım tutmuyorum artık bıktım walla yeter

bence servet, nobre ve luciano nun kesinlikle gitmesi lazım anelkada gidebilir

ama anelkayı adam edebilecek teknik direktor alınırsa anelka cok ii olur

bence appiah aurelio ve alex kesinlikle kalmalı

yitik savaşçı

Üye
Alex milli takıma alınmadığı için çok üzülmüş; Fenerbahçe&#39;den ayrılıp başka bir Avrupa kulübünde oynamak istediğine dair dedikodular var.

Aslında biraz olsun gerçeklik payı olabilir. Fenerbahçe&#39;nin Şampiyonlar Ligi&#39;ne kalabilmek için 2 ön eleme oynayacağını düşünürsek; Alex&#39;in kendini Avrupa&#39;ya göstermesi oldukça zor görünüyor.

jewel_ma21

jewel_ma21

Üye
sari kirmiziyla,
alnimizin akiyla...Sampiyonuz...

Caine

Caine

Üye
dün akşam DAUM jübilemi yaptı???

sokarus

sokarus

Üye
amaaaaaaaaaaaaaaaan dediginize bakın ben dün denizli golu cakınca herkese bizim carsıda cıg kofte dagattım ozelliklede fenerbahcelilere

ama asla bişey unutulmasın&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;

FENERBAHCENİN KADROSU CİMBON KADROSUNU BELKİ ON KERE SATIN ALIR AMA YUREGİNİN CEGREGİNİ BİLE ALAMAZ&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;

Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi
<div class='quotetop'>(SALVADORE &#064; May 15 2006, 03&#58;25 PM) [post=334914]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
<div class='quotetop'>(SalihPlus &#064; May 15 2006, 03&#58;21 PM) [post=334909]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
penaltımı
[/b][/quote]
işine gelmeyince şaşı bakman normaldir
[/b][/quote]
uzatmada maç kazanan yok uydurma

<div class='quotetop'>(Caine &#064; May 15 2006, 07&#58;09 PM) [post=335052]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
dün akşam DAUM jübilemi yaptı???

[/b][/quote]
bi daha hangi takım alır onu bilmiyorum

ilker

Üye
aziz yıldıvım artık seneye bişeyler yapar bu sene şaşırdım doorusu ilk yarı bıçakçı varken ne rahaatı at koşturuyordu
ULUSOY GELDİ LİGDEKİ İKİLİK BİTTİ BU DA HERKESİ MUTLU EETTTİ BİRİLERİ HARİÇ ONLAR KENDİNİ BİLİOR ÇÜNKÜ İKİLİĞİ ZAMANINDA YAPAN ONALRDI

mustafakarasan

Üye
arkadaslar doğru diyorsunuz tabiki bıcakcı varken herşey iyiydi galatasarayın sesi çıkıyordu sadece ama ulusoy gelince galatasaraylıların sesi kesildi niye derseniz galatasarayın şampiyon olması kesinleşti ligdeki şikeler basladı aynı 4 sene oldukları şampiyonluktaki gibi ahmet güvener ve ulusoy ikisininde tek bir ortak noktası var nedir biliyormusunuz ikiside koyu bir galatasaraylı tabi cimbom şampiyon olur

Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi
her şey ortada daha ne yorum yapayım.

yitik savaşçı

Üye
Fenerbahçeliler şampiyonluk bizim kendi elimizde diye böbürleniyordunuz... Hindinin ahı tutunca federasyon başkanından temizlikçisine kadar herkesin parmağı, burnu, kolu ya da herhangi bir uzvu vardır diye çamur atıyorsunuz...

ilker

Üye
yani burdan şu çıkıyor bıçakçının bizi kayırması ii diorsunuxz ulusoy sizi kayırmasın diorsunuz öölemi kayırıyorsa bile ii yapıor bende artık şikeye bi febeli gibi bakmaya başladım
bu arada haklı şampiyonluğumuza nasıl gölge düşürülürmüş ögrendik tesekkür edrim

Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi
ilk yarı çamur atan bizdik dime

yitik savaşçı

Üye
Hakem hatalarından yakındık; siz federasyon başkanının amcasının halasının kuzeninin teyzesinin eniştesinin babasının herhangi bir uzvundan yakınmaya çalışıyorsunuz; gülünç duruma düşüyorsunuz.

Hindinin ahı tuttu...

Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi
ya arkadaşlar yeter artık tartışmayın önemli bi haftayı atlattık artık bu tür konuları burada tartışmayalım hiç bişey kar etmiyor burada kendinizi yeterince ifade edemiyorsunuz.

NeedLeFLuff

NeedLeFLuff

Üye
Sarısıyla Kırmızıyla Alnımızın Akıyla.

Elle Kolla Değil Bilekle ,Parayla Pulla Değil Yürekle.

GALATASARAY lılar Saat Kaç ?

yitik savaşçı

Üye
<span style="color:#990000"><span style="font-size:14pt;line-height:100%">Yirmi Kırk Beeeeeeeeeeeeeeeş.</span></span>

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt