"Kaçan gollerden sonra..."

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
"Kaçan gollerden sonra..."


Beşiktaş'ın golcü futbolcusu Hugo Almeida, yayıncı kuruluş Lig TV'ye açıklamlarda bulundu.

Almeida kendi performansını, takımın durumunu, arkadaşlarıyla olan uyumunu anlatırken; Türkiye'de en beğendiği futbolcuları da açıkladı.

Portekizli golcü Galatasaray'dan; Selçuk İnan, Burak yılmaz ve Umut Bulut'u, Fenerbahçe'den ise Volkan Demirel, Gökhan Gönül ve eski Beşiktaşlı Egemen korkmaz'ı beğenidiğini söyledi.

İşte Hugo Almeida'nın o açıklamaları...

"İŞLER ŞU AN İÇİN YOLUNDA"
- Son maçlardaki performansını nasıl değerlendirirsin?
Bazen işler iyi gidiyor, bazen de gitmiyor. Özellikle sakatlıktan sonra kendimi çok iyi hissediyorum. Hem bireysel hem de takım performansımız çok iyi. İyi bir yoldayız. Ben de elimden geldiğince takıma yardımcı olmaya çalışıyorum.
- Geçen sezona oranla bu sezonki performansını nasıl değerlendiriyorsun?
Takım arkadaşlarım sayesinde elimden gelenin en iyisini yapıyorum. İşler şu an için yolunda. Umarım bu şekilde de devam eder.
"KAFA TOPLARINI ÇOK SEVİYORUM"
- Kafa vuruşuyla golleri ünlü olan futbolcular var. Kendini o futbolcuların arasında görüyor mu?
Ben kendimi onların arasına koyamam.Sizin ya da başkalarının bunu değerlendirmesi daha doğru olur çünkü ben işimi yapmakla sorumluyum. Kafa toplarını çok seviyorum. Kafa topu geldiği zaman, gol yapma şansım daha yüksek.
- Dünyada en beğendiğin santrafor kim?
İbrahimovic.
- Röveşata golünü nasıl buldun?
Başka gezegenlerin golüydü bence. Röveşata yapmadan önce kalenin nerede kaldığını bilmeniz lazım. Çok zor bir pozisyon. Bence futbol, İbrahimoviç gibi futbolcularla güzel. O yüzden herkes futbolu seviyor.
"DAHA ÖNCE RÖVEŞATA DENEDİM AMA..."
- Senin röveşata golün var mı?
Daha önce denemişliğim var ama röveşata golü atmak zordur. Henüz daha röveşata golü atmadım.
- 3 gol attığı Antalya maçında imzaladığı topu bana verme şansın var mı?
Bu futbolun içinde olan bir şey. Genelde Avrupa liglerinde, futbolcular 3 gol attıktan sonra topu alır. Ben de emekli olduktan sonra o topa bakıp, yaptıklarımı hatırlamak istiyorum. Benim için bir hatıra.
KARŞI KARŞIYA KALDIĞI POZİSYONLAR HAKKINDA...
- Karşı karşıya kaldığın pozisyonlarda neler hissediyorsun?
Bu tarz pozisyonlarda ışık hızıyla düşünmeniz lazım. O anda bir karar veriyorsunuz ve sadece sizin bildiğiniz bir karar oluyor. Kalecilerin de kabiliyetlerine pay biçmek lazım. Maç içerisinde bu tarz pozisyonlar olduğunda forvet oyuncusunun değerlendirmesi gerekiyor. Böyle kaçan gollerden sonra çok üzülüyorum.
- Sezon başında hakkında çıkan takımdan gitmek itediğin dedikoduların doğru mu? Neler söylersin?
Ayrılmak isteseydim çoktan ayrılırdım. Şu an gösterdiğim performansı da göstermiyor olurdum. Ben oynadığım bütün takımlarda kontratıma sadık kaldım. Şu an Beşiktaş'ta çok mutluyum.
"ŞAMPİYON OLURSAK AMA GOL KRALI OLMAZSAM ÜZÜLMEM"
- Beşiktaş şampiyon olabilir mi? Sen de gol krallığı ile taçlandırabilir misin?
Biz şampiyon olursak ama ben gol kralı olmazsam yine mutlu olurum. Ama ikisi birden olursa, kekin üstündeki havuç gibi olur. Günümüz futbolunda çok uzun süreli düşünemiyorsunuz. Biz de kötü bir dönemden çıktık. Şu anda iyi gidiyoruz. İyi bir takım ruhu var. Her maç kendi içinde çok zor. Çok uzun bir yolumuz var.
- Maç içerisinde sürekli arkadaşlarına yardım ediyorsun, takımın coşkusu sana da mı yansıdı?
Takım içerisinde bir bütün olduk. Ben biliyorum ki, bir top kaybettiğim zaman, bir arkadaşım gelip onu alacak. Tamamen takımın bütünlüğüyle alakalı bir şey. Biz bu sene takım olarak tek bir bütün olduk. Hepimiz birimiz için mücadele ediyoruz.
ALMEIDA'NIN FERNANDES VE QUARESMA YORUMU
- Fernandes için neler söylersin?
Fernandes'in oynaması büyük ayrıcalık. Ben millli takımda bu ayrıcalığı tattım. Dünyanın en iyi orta saha oyuncularından bir tanesi. İkimiz de birlikte oynamaktan çok mutluyuz.
- Qaresma için neler söylersin?
Ricardo ile 12 senelik bir arkadaşlığımız var. Çok kaliteli bir oyuncu olduğunu herkes zaten biliyor. O da yakın zaman içerisinde yolunu çizecektir.
GALATASARAY VE FENERBAHÇE'DEN KİMİ BEĞENİYOR?
- Türkiye'de en beğendiğin futbolcu kim?
Galatasaray'dan; Selçuk, Burak, Umut'u, Fenerbahçe'den; Volkan, Gökhan, Egemen'i beğeniyorum. Bunların hepsi iyi oyuncular. Türk futbolu genel olarak çok iyi. Milli takımda da çok iyi oyuncular var. Türk halkı gelecek ile ilgili umutlu olmalı çünkü Türkiye çok kaliteli oyunculara sahip.
ALMEIDA: "TABİİ Kİ DE RONALDO"
- Ronaldo mu Messi mi ?
Tabii ki de Ronaldo.
- Arkadaşın diye mi böyle söylüyorsun?
Tabii ki hayır. Ronaldo, Real madrid'i sırtında taşıyor ama Messi, Barcelona'lı diğer oyunculardan yardım alıyorum. Bence Ronaldo, tek başına takım gibi ama Messi, takımda bulunan diğer oyuncularla birlikte iyi oynuyor.
- Ailen senin için neler ifade ediyor ?
Bir aile sahibi olmak, bence bir aşk sahibi olmak. Ben çocuklarım ve eşim için yaşıyorum.Bir futbolcunun evli olması; Kendisi için daha sakin bir hayat, ertesi gün için ise daha sakin bir vücut ile antrenman yapmak demektir.
Çok teşekkür ediyoruz sana...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt