Kaçak telefonda süre uzatıldı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Ben yine baya kazandım.. :ehe:

ars287duff

Üye
Haberci abimize konuya duyarlı oldugu için teşekkür ederim bizim için önemli bir bilği sagol.

ibonline

ibonline

Üye
Originally posted by van_hoijdonk@Sep 29 2005, 12:23 AM
Ben yine baya kazandım.. :ehe:
[post=180200]Quoted post[/post]​

sen bu gece kazandın aslında kazanmadın rızkından yedin
yaa biri bu vergi hakkıında bilgi yazsın

ardaca

Üye
keşke bişey falan olsa ve 1 yıl erteleseler!!!

keano

Üye
Originally posted by ardaca@Sep 29 2005, 12:45 AM
keşke bişey falan olsa ve 1 yıl erteleseler!!!
[post=180230]Quoted post[/post]​
heya..puh ulen...neyse....

ha bu arada digital camera isteyen var mi? :D

ekucuk

Üye
Abi ne zaman kayıt olursa olsun ortada bir gerçek var ki kanun çıktıktan sonra alınan teller kullanılamayacak. Ben 6630 aldım 1 gün sonra sağolsun değerli maxicep arkadaşlarımız sayesinde öğrendim. Ertesi gün adama iade ettim. Tabi 10 kağıdımı kesti. Olsun buna şükür.

Ben telekom'u da aradım öyle dediler.

Ki zaten doğrusuda bu. Düşünsenize böyle birşey olmasa millet eskisinden daha fazla spota yönelirlerdi.

Silinen Üye 153

Silinen Üye 153

Kapalı Hesap
Van Biz nabacaz şimdi :( Offf Offf

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Kaçak almayacan.. :vur:

enigma

enigma

Üye
bizim için önemli olan nezaman nerde kayıt yaptıracağımız :off: :off: :off:

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Diğer topicteki mesajına cevap olarak verdim.. ;)

enigma

enigma

Üye
hala muallak hala muallak. umarım küteye gelmeyiz. telimi satacağım ama kimse kaçak diye almıyor değiştirip garantili p910 alacağım bu 6600lar çok problemli ve nokiadan bıktım birazda p 910unun sorunlarıyla uğraşayım:)

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Millet krokuyor kimse tam bişeyde bilmiyor.. :bur:

DeRMaNTeS

DeRMaNTeS

Üye
yaw harbi nolcak bu iş? verilen süre dolmuş uzatılmış bile ama kimsenin ne *alt edeceenden haberi yok.ne menem iş bu böyle.mesaj atacaz dediler mesaj musaj gelmedi.sonrada "mesaj attık ama siz kayıt ettirmediniz o yüzden artık telinizi kullanamayacaksınız" diycekler adım gibi eminim.madem bi b*ku söylediğin vakte ayarlayamıycaksın o zaman ne bulandırıyon ortalığı...
asabım bozuldu ya...

:vur: :vur: :vur: :vur: :vur: :vur: :vur: :vur: :vur: :vur: :vur:

esmir

Üye
ne iş?

lastsmileegs

Üye
offf beee

impossiblelife

Üye
ya bu kaçak telefonların parası nereye yatacak belli oldumu??

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Hayır. :(

metintekin

Üye
ben telefoncuya sordum kaçak alsam bi şey olurmu diye?
Adam da dediki; 'dün polisin birine kaçak 6680 sattım dedi.Polis bi yere telefon etmiş aradığı kişide al demiş 5 ytl werip kurtulcakmış'.Walla ben adamın yalancısıyım.

enigma

enigma

Üye
Originally posted by metintekin@Oct 5 2005, 08:19 PM
ben telefoncuya sordum kaçak alsam bi şey olurmu diye?
Adam da dediki; 'dün polisin birine kaçak 6680 sattım dedi.Polis bi yere telefon etmiş aradığı kişide al demiş 5 ytl werip kurtulcakmış'.Walla ben adamın yalancısıyım.
[post=185453]Quoted post[/post]​

abiciğim kaçak satışların coşmaması için süre limiti koydular. belli belirsiz şeylere girmeyin. arkadaş telefoncu ona gittim telimi satayım diye ama kaçak almıyoruz çok sakat cezası yüksek falan dedi aradan 1 hafta sonra kaçak 6630 sordum denemesine aynı zat bişey olmaz herkes alıyor ben sordum daha af çıkacakmış dedi nezaman sordum dedim 1 ay oldu dedi :ah: dedi :ah:

necxman

necxman

Üye
Şu an o riske girmemekte yarar vardır.Adamlar yasak dediler mi dediler.Gerisi size kalmış.Dışarı atacak kadar paranız varsa dilediğiniz telefonu alırsınız:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt