Kaçak telefonda süre uzatıldı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

oteb

Üye
Bu iş iyice arap saçına döndü...
 
volkanik546

volkanik546

Üye
Arkadaşlar benim anlamadığım birkaç nokta var,bilgisi olanlar aydınlatır mı lütfen?
1-Deniyor ki 13 temmuza kadar olan telefonlar yani onların sistemlerinde kayıtlı olan 12 milyondan bahsediliyor,bunu neye göre belirliyorsunuz,cep telefonun imei no.suna göre mi yoksa cep telefonu kullanıcı hatlarının toplamlarına göre mi?
2-Eğer imei numarasına göre belirliyorsan,mesela ben 2yıl önce cep aldım ve bundan 9 ay öncede cihazımı değiştirdim ve seri numarasını operatöre söylemedim,şimdi sen benim aldığım tarih 13 temmuz öncesine ait olup olmadığını nasıl tespit edecen,
3-)13 temmuzdan sonra aldığım cihazı kullanamayacakmıyım?Bu tarihi milleti uyarmadan neye göre belirledin?O tarihten sonra kaçak cihaz alan vatandaşın, öncesinde kaçak alan vatandaştan ne farkı var,bu adil mi?
Ayrıca şunu da belirtmek isterim ben kaçak 6600 1 aydır kullanmaktayım,aldığım fiyat 380ytl dir.orjinalı ise 600ytl idi,şimdi soruyorum cebindeki kısıtlı bütçesiyle 2-3 yılda bir telefonu zorla alabilen vatandaş olarak aynı cihaza (belirttiğim eko.koşullar altında) 220ytl fazla verirmisiniz,evet paranız varsa verirsiniz,ama ya yoksa!
Birde istatistik vereyim benim telefonu aldığım yere sordum ben aldıktan sonra adam en az 1ay içinde 3200 adet kaçak tel.sat.söyledi,bunu türkiye geneline vurursanız çok büyük rakamlar çıkar.)kapatırlarsa kapatsınlar en azından şimdilik netimiz var. :nono:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt