Kaçak Telefon Hakkında ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
madmann

madmann

Üye
    Konu Sahibi
Kaçak Telefon Hakkında ?
ya millet ben n70 imi 1aydır filan kullanıyordum bi sorun olmadı ama şimdi bugün msj geldi telsimden kapanacaktır tlf diye napcam ben yaaa biri akıl versin acilll

***BlackrosE***

***BlackrosE***

Üye
Dostum eğer kayıt yapırdıysan yada telsimde zaten kendi karşılıyor kayır ücretini sna gelen uyarı mesajında Bi cavap vermemişsen telefonun kapanmaz!!!...

Üzme kendini..

madmann

madmann

Üye
    Konu Sahibi
inşallah ama 48 saat içinde kapanacaktır dio yaaaaaaaa

***BlackrosE***

***BlackrosE***

Üye
dostum o zaman senin yerinde olsam hemen bi telsim cep shop a giderim ama saat geçti sanırım...

Yarın mutlaka bi telsim cep shop a uğra yada telsim müşteri hizmetleri 444 0542 yi ara!!!...

feridungumus

feridungumus

Üye
imei numaranı önce den kontrol et kayıt. kayıt dışı olduğu tespit edilmiş cihaz diyor ise bir telsim cepshoptanda imei numaran ile telfon numaranı birlikte sistemden kontrol ettir.ozaman durumu belli olur.yada imeini mesaj at ben durumunu kontrol edeyim.

madmann

madmann

Üye
    Konu Sahibi
aradım operatörü kayıt dışı diyor bunu kaydettirmenin yolu yok mu ya veya napcam ben bu telf i şimdi

madmann

madmann

Üye
    Konu Sahibi
fatura düzenlenmesi mümkün değilmi şuanda buna buna verilecek 18 kdv yi filan hepsini veririm sorun olmaz

***BlackrosE***

***BlackrosE***

Üye
Dostum o zman üzgünüm yapılabilecel bişi yok!!!...

Telefonun kapanacak!!!...

Geçmiş zamana faturayı kimse kesemez!!!...

Üzgünüm!! :(

madmann

madmann

Üye
    Konu Sahibi
geçmiş zamana değil şimdiki zamana bugün alındı die yani bugünün tarihiyle ne ise parası veriririm telf elimde patlamasından iyi dir

***BlackrosE***

***BlackrosE***

Üye
Dostum yasaya göre senin telefonun 14 temmuz 2005 den önce alınmış olmalı ve o tarihe ait olduğına dair fatura olmalı bu tarihe de kimse fatura kesemez!!!..

Yani yni tarihli bi fatura bi işe yaramaz!!!..

Üzgünüm...

Çok kötü bi durum!! :(

***BlackrosE***

***BlackrosE***

Üye
Dostum yasaya göre senin telefonun 14 temmuz 2005 den önce alınmış olmalı ve o tarihe ait olduğına dair fatura olmalı bu tarihe de kimse fatura kesemez!!!..

Yani yni tarihli bi fatura bi işe yaramaz!!!..

Üzgünüm...

Çok kötü bi durum!! :(

madmann

madmann

Üye
    Konu Sahibi
nie ki yeni alınıpta kayıtdışı çıkan telf ler yok mu varrrr onları fatura ile kaydediyorlar ya

fbcagdas

fbcagdas

Üye
ne diyeyim geçmiş olsun kardeş

LionHeart

LionHeart

Üye
Hayır 14 temmuz 2005'ten sonra telefon alanlar faturalı ise kayıt ettirebiliyorlar. Yani fatura 14 temmuz 2005'ten sonra da kesilebiliyor. Faturayı bulursan hiçbir sorun yok. Ama faturasızsa ya da yenisini kesitremezsen derdin çok.

***BlackrosE***

***BlackrosE***

Üye
Umarım Öyledir!!

madmann

madmann

Üye
    Konu Sahibi
dandik bi tel in imesini bununla değiştire bilirmiyiz peki mesela gh688 ericson alım bi tane onu buna ekleteyim olmaz mı böyle?

Nazy

Nazy

Üye
IMEI Değiştirme Olayları Patlak Vericektir
Hatta Şimdiden Görebiliyorum Telefon Satış Yerlerinin Camlarını:
Kayıt Dışı Telefonlar Kaydedilir Diye

Veya En Kötü İhhtimal Teli Yurtdışına Satarsınız.

Bukadar Telefon Çöpe Atılamaz

m.ozan

m.ozan

Üye
eee. adamın telefon gittimi simdi. son durum ne kapanmismi tel????

madmann

madmann

Üye
    Konu Sahibi
avea ve telsim çalışıyor turkcell kapandı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt