kaçak elektrik ile mücadelede mardin usülü yöntem

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kurt bey

kurt bey

Üye
    Konu Sahibi
kaçak elektrik ile mücadelede mardin usülü yöntem
:kop::kop::kop:

fatal19ty

fatal19ty

Üye
koptum ya süperrr

researcher

Üye
komik diilki bu...insanlar kacak elektrik kullanmanın yanlıs olduuunu anlamıyoılar ve herkesin yaptıgı seyin gunah olmadııını dusunuyorlar....

mservank

mservank

Üye
bence doğru komik değil devletin parasını yediğini günah olduğunu bilmiyorlar gülecek bi şey yok:nono:

kurt bey

kurt bey

Üye
    Konu Sahibi
peki insanlara yanlış olduğunu anlatmak için seçilen bu yöntem çokmu doğru. caydırıcılığı olurmu sizce? allahdan korkan zaten bunu yapmaz. bence çok gülünç bişey bu. heleki bunu yapan devletin kurumuysa dahada komik oluyo.

keremerson

keremerson

Üye
peki insanlara yanlış olduğunu anlatmak için seçilen bu yöntem çokmu doğru. caydırıcılığı olurmu sizce? allahdan korkan zaten bunu yapmaz. bence çok gülünç bişey bu. heleki bunu yapan devletin kurumuysa dahada komik oluyo.
katılıyorum

mservank

mservank

Üye
insanların görüşleri değişebilir onun için bir şey dermiyorum görüşlerinize saygı duyarım

kurt bey

kurt bey

Üye
    Konu Sahibi
insanların görüşleri değişebilir onun için bir şey dermiyorum görüşlerinize saygı duyarım
aynen.

söylemek istediğin bişi varsa söylersin kardeş. yeterki kurallara uygun konuşalım birbirimizi kırmayalım.

neden54

neden54

Üye
vayy bee helal mardınlılelere

maxiburak

maxiburak

Üye
hahahahahaha kikikiikikikikikki zuhahaha zuhahaha zuhahaha haaaaaaaaaaaaaaahahahahahah

> çileke$ <

> çileke$ <

Üye
Çalan şerefsizlere duyurulur parası bizden çıkıyor misli ile güzel uygulama bence...:oke:

147456963

147456963

Üye
Böyle Yaratıcı Bir Fikir Başka Nerden Çıkabilirdiki

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Döpe Döpe:)

Odysseus

Odysseus

Üye

katılıyorum bende :yuru

grafikseli 84

grafikseli 84

Üye
:kop::kop::kop:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt