Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kaç Symbiancı MaxiPDA'daki Türkçe uygulamaları kullanıyor????
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arslanla
Üye
Ben de uygulamalarını kullanıyorum ve takip ediyorum. Teşekkürler noss_bar....
Amaru Shady
Üye
Symbian'da fazla uygulama kullanmıyorum ama bu takdir etmeme engel değil
MaxipmaN
Üye
beni bilirsin usta
fnldstntn
Üye
Bende 5800 kullandığım zamanlarda takip ediyordum...Emeğinize sağlık çok iyi bir hizmet veriyorsunuz...
polluxea♪
Üye
2 tane kullanyorm ben
Del Rey
Üye
C5-03'te kullanıyordum.
tempestshine
Üye
ben 13 tane kullanıyorum.emeğine sağlık
jdmsaint
Üye
Saolasın kardeşim. Emeğin büyük
Yigit315
Üye
Emeğe saygı üstad. Çabalarınızdan dolayı MaxiPDA grubundaki arkadaşlarıma teşekkür etmeyi kendime borç bilirim. saygılar.
aldemirfatih
Üye
hatta androide geçmiştin sen en son...o zaman demiştim ki:la tüh gittii .....
Mad EagLe
Üye
bende kullanıyorum biliyosundur zaten ama ben başlıklara hiç girmiyorum atıyorum symbian yazılım destel-genel-cihaz destek veya maxipda konu dışı vs vs ben yeni mesajlara tıklıyorum yeni konulara veya mesajlara hep ordan bakıyorum gördüğüm zaman giriyorum indiriyorum indirdiklerimi zaten beğeniyorum indirmediklerimide beğeniyorum hatta ama konulara pek girmiyorum atıyorum bir pro çevirmiş oluyorsun ben o pronun ne olduğunu zaten biliyorum kullandığım birşeyse hemen türkçesini indirip beğeniyorum ya da bilmediğim bir proyu çevirsen bile konuya girdiğim zaman indirmesemde beğeniyorum sonuçta bir emeğin var.
Sayende çok kişi türkçe kullanıyor uygulamaları bu güzel birşey ama gel gelelimki yaranamazsın yinede eleştiren olur bilmem ne olur mesela benim yeni uygulamalar konusu var biliyorsun son 1 ayda 1600 küsür kişi girmiş konuya ama beğeni sayısı çok az zaten bu sorun değil tabiki ama mesela bazen paylaşımda bulunan arkadaşlar oluyor beğeni alınca teşvik oluyorlar ve konuya yardımcı oluyorlar hiç bir uygulama kaçmıyor adamlar yoksa nasıl olsa biri atar diye başkasından bekliyor bu sefer birşey yapmıyorlar
Castiel91
Üye
ben kullanmıyorum
karadag63
Üye
türkçe çevirilere pek bakmıyorum ama emeğin için Teşekkürler . Mobil için Keşke beğen butonu olsa Ancak pc den girince
trontr
Üye
Ben türkçesi varsa bile ingilizcesini tercih ediyorum. Ne olur ne olmaz karakter sorunu falan program düzgün çalışmayabilir diye. Belki kuruntu yapıyorum ama içim rahat etmiyor. Yetecek kadar da ingilizcem olduğu için sorun olmuyor.
Ben türkçesi varsa bile ingilizcesini tercih ediyorum. Ne olur ne olmaz karakter sorunu falan program düzgün çalışmayabilir diye. Belki kuruntu yapıyorum ama içim rahat etmiyor. Yetecek kadar da ingilizcem olduğu için sorun olmuyor.
Çeviriler genelde dil dosyası üzerine oluyor dil dosyasında yapılan hatalar sadece dil hataları olabilir başka soruna yol açmaz. Tabiki dil dosyasında ellenmemesi gerek satırlar bunların bütün kelimeyi bırak bir harfi değişşse uygulama hiç açılmaz dil dosyasını kabul etmez o yüzden uygulama açılıyorsa uygulamada hata yok demektir gönül rahatlığı ile kullanabilirsin. exe de haklı olabilirsin bazı satırlarda yapılan hatalar uygulamanın bazı kısımlarının çalışmamasına neden olabilir o yüzden biraz daha profosyonel ve dikkatli olmak gerekir. ve şuana kadar dediğin sorunla bir kere karşılaştım belle exstra buttondu oda arkadaşlar hemen uyardı hemen düzenlemesini yapıp paylaştım. Allahın kuluyuz her insan hata yapar inanın kolay değil heleki exe ler bütün kodlamalar içinde binlerce satır içinde dil satılarını bulmak çok zor. özellikle exe çevirisinde 4 5 kere dolaşıp bütün özellikleri kontrol ediyorum. emin olana kadar ekran görüntüsü alıp paylaşmıyorum. Elimden gelse bütün uygulamaları türkçe yapacağım ama zaman yetmiyor. En çok kullanılan en çok faydalı olanları çevirmeye çalışıyorum ona bile zaman yetmiyor. uygulama çevirmek kolay onun testi çok zaman alıyor. inanın hemen çevir paylaş yapmıyorum bir gün video ya çekeceğim bir çeviriyi o zaman anlayacaksınız. Çok dikkat ve bilgi isteyen bir iş olduğunu.