KÂbuslar
-LiveYourLife- Üye kingmor' Alıntı: valla ben hep güzel kızlar görüyorum Genişletmek için tıkla ... Bilinçaltının sana en büyük armağanı bu olsa gerek
kingmor' Alıntı: valla ben hep güzel kızlar görüyorum Genişletmek için tıkla ... Bilinçaltının sana en büyük armağanı bu olsa gerek
-efşan Üye kingmor' Alıntı: valla ben hep güzel kızlar görüyorum Genişletmek için tıkla ... işte buda kabuss
Necmati Üye kingmor' Alıntı: valla ben hep güzel kızlar görüyorum Genişletmek için tıkla ... en büyük Kabus Bende Ajdar ile Düet yapıyorum
kingmor' Alıntı: valla ben hep güzel kızlar görüyorum Genişletmek için tıkla ... en büyük Kabus Bende Ajdar ile Düet yapıyorum
-efşan Üye eyvah eyvahh bunu ne tıp nede din adamları yorumlayabilir geçmiş olsun kardeşim hakikaten kabusmuş
Necmati Üye TheM-CK' Alıntı: eyvah eyvahh bunu ne tıp nede din adamları yorumlayabilir geçmiş olsun kardeşim hakikaten kabusmuş Genişletmek için tıkla ... İntihar etmelimiyim. By Yumurta Kabuğu
TheM-CK' Alıntı: eyvah eyvahh bunu ne tıp nede din adamları yorumlayabilir geçmiş olsun kardeşim hakikaten kabusmuş Genişletmek için tıkla ... İntihar etmelimiyim. By Yumurta Kabuğu