Kâbus sürüyor: 1-1

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arslansem

arslansem

Üye
Hamit ile Burak transfer edildiği gün üzülmüştüm yerlerine daha iyiler alınabilir diye.Aferin size beyler beni haklı çıkarmadınız .
Burak Yılmaz ha?20 tane kaçır 1 tane at sonra Burak harikasın.Hadi canım oradan.Babamı oynatsam atar herhalde 1 tane.Sevmiyorum seni Burak 50 tane de atsan sevmeyeceğim.Büyük takımı taşıyacak bir golcü değilsin.Bu kadar çok gol pozisyon kaçar mı?Sizin yüzünüzden puan vermediğimiz takım kalmadı.Diğer takımlar sayesinde iyi gözüküyoruz ama takım olarak çok vasat bir takımız.Kimse kimseyi kandırmasın bu takım maç seçiyor ve Avrupa maçlarını oynamak için bekliyor.
Öyle böyle diye diye ilk yarı bitti ama takım hala rayına oturmadı.3 kritik maç kaldı.Umarım liderlik elimizden gider devre arasında yönetim ve imparator kendine gelir,adam gibi 2-3 topçu alırlar.Amrabat'a yüklemişiz oyunu haydi oğlum haydi koçum nedir bu ya?
Hamit Hamit aldığın para haram olsun.Yılda 10-12 trilyon para kazanıyorsun ayakta duramıyorsun.Suç sende değil seni getirende.Bir iki Avrupa maçı dışında Aydın'dan ne farkın var söyler misin bana?
Bize 1 kaliteli yabancı forvet,1 kaliteli süratli çalım atabilen yardıran sağ kanat Keita gibi,1 de orta saha da beyin lazım.Yoksa bu şartlarda çok puan saçarız şampiyonluk da gider.Avrupa'da üst tura çıktığımızda ilk takım bizi rahatlıkla eler.Yazdım hepsini...

• Beğen
Tepkiler: onurca06
onurca06

onurca06

Üye
Amrabat'a yüklemişiz oyunu haydi oğlum haydi koçum nedir bu ya?
Hamit Hamit aldığın para haram olsun.Yılda 10-12 trilyon para kazanıyorsun ayakta duramıyorsun.Suç sende değil seni getirende.Bir iki Avrupa maçı dışında Aydın'dan ne farkın var söyler misin bana?
Bize 1 kaliteli yabancı forvet,1 kaliteli süratli çalım atabilen yardıran sağ kanat Keita gibi,1 de orta saha da beyin lazım.Yoksa bu şartlarda çok puan saçarız şampiyonluk da gider.Avrupa'da üst tura çıktığımızda ilk takım bizi rahatlıkla eler.Yazdım hepsini...

Bu sözlere şapka çıkartılır. :oke:

:alkis

• Beğen
Tepkiler: arslansem
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt