SonyXperia
Üye
-
Konu Sahibi
-
Ben normal şarjdan daha yararlı diye biliyordum.peki kulanilmadigi surede surekli koblosuz sarjda kalmasi pile zarar verirmi?
suan bende 3 tane var benim ve esminin telefonu qi ozelikli . 1 tanesi salonda diger ikisi yatak odasinda . salondaki tam yanimda kulanmadigim zamanlar surekli ustunde kaliyor cihazlar isallah pile zarar vermiyordur.Ben normal şarjdan daha yararlı diye biliyordum.
Şimdi kablosuz şarj aleti alıyorsun da onunda kablosu var be abi. Prizden çıkan bir kablo olduktan sonra ha telefona sokmuşsun ha aletin kendine?
Tavla ve su şişesi doğrumu duydum ? .Bazı noktalarda katılıyorum fakat sağladığı kolaylıklar var elbette. En azından kablo tak çıkar derdi olmuyor telefonda. Hatta bu dişli şarj ucunda tak çıkar bir yerden sonra soket telefondan çıkıyordu ve lehimlemek gerekebiliyordu. Şuan bir arkadaşımın şarj soket yeri arızalı olduğu için tavla ve su şisesi yardımıyla telefonu şarj edebiliyor.
Ben kullanıyorum çok hoşBen düşünmüyorum çok fantazi bişey. Yastıklı olan çok kıyak ama Türkiye'de pek yaygınlaşacağını sanmıyorum.
benim tatktik ama ben kitap kulanıyordum neydi o günlerBazı noktalarda katılıyorum fakat sağladığı kolaylıklar var elbette. En azından kablo tak çıkar derdi olmuyor telefonda. Hatta bu dişli şarj ucunda tak çıkar bir yerden sonra soket telefondan çıkıyordu ve lehimlemek gerekebiliyordu. Şuan bir arkadaşımın şarj soket yeri arızalı olduğu için tavla ve su şisesi yardımıyla telefonu şarj edebiliyor.
Ben kullanıyorum çok hoş
Teknolojiyi Türkiye de ucuza kullanmak çok zorÇok para ama
MaxiCep WP uygulaması ile gonderilmiştir.
Yabancı siteler örneğin Aliexpress gibi Türkiye'ye kadar hem ücretsiz kargo imkanız sunuyor hem de daha uygun ürün imkanı tabi almadan önce satıcıyı biraz incelemeniz gerekli.Çok para ama
MaxiCep WP uygulaması ile gonderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?