xkadir61
Üye
-
Konu Sahibi
-
hem internet hızını yavaşlatrı hem senden başka kullanan kişilerin blg sindeki virüs ler sana bulaşır hem ortak veya bir kablosuz modemi birden fazla kullanması yasak
ben modemimi kullananları nası tespit edebilirim.şifre koymam onları engellemeye yeterli olurmu?
arkadaşlar ttnet'den kablosuz modem aldım. kurulumunu harfiyen uyguladım, ama bakıyorumda; bu modem bilgisayarım'a kabloyla bağlanıyor. bu modemimi bilgisayar'a kabloyla bağlanmadan evin herhangi bir yerine koyabilmem mümkünmü?
bir sorum daha var; benim internetim sınırsız, bende ''toplum istifade etsin nede olsa kota sınırım yok'' diye kablosuz ağa şifre koymadım. bu durum benim internet hızımı yavaşlatırmı?
lik için teşekkürler çok işime yaradı.buradan öğrenebilirsin
Airties ADSL Modem Kullanımı
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
teşekkür ederim.ben teknik servisim eğer modemi bir yere koyupta masa üstü bilgisayardan girimek istiyorsan kablosuz olarak ana karta takılan bi kart war onu almanı tavsiye ederim ben kullanıyorum hem laptop ta hem masa üstüne hemde cep bilgisayarıma kablosuz olarak giriyorum tavsiyem kablosuz güzel kablo derdin yok
başarılı olmanı dilerim
yhaa bn bu linke giremiyorum bu site kaldırılmış başka bi site önerebilirmisinizlik için teşekkürler çok işime yaradı.
virüs pcyi dosya paylaşımına açmadıktan sonra bulaşmaz
ben sabahları şifre korumasını kaldırıyorum herkes faydalansın diye ama baktımki download yapıyo direk engelliyorum o adresi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?