Kablosuz Modem Olmadan iphone İnternete Girmek Mümkünmü

Sponsorlu Bağlantılar

artiz34

Üye
    Konu Sahibi
Kablosuz Modem Olmadan iphone İnternete Girmek Mümkünmü
slm arkadaşlar kablosuz modem olmadan pc deki interneti kullanarak iphone ile internete girmek mumkünmüdür acaba .şimdiden teşekkürler

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
hayır başka hiçbir yolu yok wifi ile sadece 3g bunlarla sadece

mekanikci67

Üye
ewet mümkün blutooth la girebilirsin

batu496

Üye
Arkadaşlar Windows 7 yüklü bilgisayarınıza kablolu interneti taktıktan sonra Dizüstündeki WİFi 'yi verici Terminali haline dünüştürebilirsiniz, ve İphone ile Dizüstündeki Wifi sayesinde internete girebilirsiniz, yani bir nevi Dizüstü pc nizi Kablosuz ADSL Cihazına dünüştürebilirsiniz ve gittiğiniz yerde istediğiniz kişilere kablosuz internet paylaşımını verebilirsiniz, artık istediğiniz kişiler sizin nootebokunuz üzerinde internete bağlanabilecekler,şuan gittiğim yerde Kablosuz ağ yok fakat benim için hiç sorun değil Notebookumu kablosuz ağa dünüştürüp İphonemde istediğim gibi internete girip ve kaplosuz ağ olarak kulanabiliyorum..

Programı kurduktan sonra ağa istediğiniz ismi ve şifreyi verebilirsiniz...

LİNK-1

LİNK-2

karadeve36

Üye
genclik slm :D bende yeni bir iphone kullanicisiyim :P ben wi-fi ve 3g kullanmadan girebiliyorum.bakin su sekilde anlatayim ayarlardan>ag>internet paylasimini aktif ediyorsunuz..sonrasinda iphone ile pc i kablo ile birlestirdiginizde sizin pc nin uzerinden nete girebilirsiniz...deneyen oldugunu goreceksiniz... yazilim 3.1.2 eski yazilimlarda bu ozellik var mi bilmiyorum...herkese selam olsun...

C.RON@LDO

C.RON@LDO

Üye
deneyelim de sizin dediğiniz yöntemler vista için sanırım XP de olmuyor

Godfather

Godfather

Üye
O olay iphone için geçerli değil diye biliyorum ama ?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
denemedim beni modem wifili ama lazım olursa denerim..

buyar_207

Üye
kardes bu 3.1.2 de de mi oluyor

HALKBANK

HALKBANK

Üye
ben kablosuz modemim olmasına rağmen internete giremiyorum dışarıda wi fi olan herhangi bir mekandan giriş yapabiliyorum ancak evimdeki wireless ağı görmesine ve wifi sinyali oluşmasına rağmen internet bağlantısı ve app girişleri maalesef olmuyor lütfen yardımcı olur musunuz...

C.RON@LDO

C.RON@LDO

Üye
"HALKBANK " bu konuyu ben baya araştırdım 3 aydır felan fakat hiçbi çözümü yok. kablosuz modemin olması lazım olmasa bağlanamıyorsun BLUTOTH vs yalan hepsi... evinde etraftaki kablosuz modemleri görüyordur onlarda hepsi şifreli olduu için giremiyorsun çünkü kişisel modemler hep şifrelenmiştir... şifreyi kırma yolu baya baya uzun...

elementci

Üye
Connectify aadlı program sayesinde baglantı kuruluyor kablolu baglantıyı laptop aracılıgı ile verici olarak kullanmayı başardım fakat internet baglantısı gelmiyor sadece baglantı var gerisi yok

abdullahsalam

Üye
:) 2 tane bilgisayarın var internetinde var iphone ile internete niye girmek isticeksin anlamadım...

captain09

Üye
EVET EN KOLAY YOLU BU ve MUKEMMEL :) TESEKKURLER

abdullahsalam

Üye
Benim anlamadigim dizustu pc olan neden onu wifi verici olarak kullanipta iphoneden girsin ki direk laptoptan girer :)

tekno murat

Üye
ya şu windows 7 de çalışan programın vista için olanı yokmu

Üst Alt