Kablosuz modem ile bilgisayarlar arası veri transferi

Sponsorlu Bağlantılar

Bora

Bora

Üye
    Konu Sahibi
Kablosuz modem ile bilgisayarlar arası veri transferi
Herkese kolay gelsin.

Evde fazladan bir kablosuz modemim var ancak internete bağlı değil.Bu modem aracılığıyla üst komşuma video, resim, müzik, tarzı verileri yollamak istiyorum.

Şuan arkadaşlarım eve geldiğinde 6-7 kişi modeme bağlanıyoruz counter strike falan oynayabiliyoruz :) Ancak veri transferi hangi programla yapılır bilemedim:)

Flash belleğe atıp üst komşuya götürmek zor bir hal aldı artık :)

Bu iş için kullanabileceğim bir program önerebilirmisiniz?Teşekkürler.

goldonfreeman

goldonfreeman

Üye
TeamViewer programı war pcnıze baglanıp ıslerını halledebılır bunu deneyın baska yollarıda wardır glıba

Bora

Bora

Üye
    Konu Sahibi
Cevabınız için teşekkür ederim TeamViewerı Deneyeceğim.

intoman

intoman

Üye
TeamViewer uzak masa üstü bağlantısı yapmanızı sağlayan bi proğram dosya transferiyle bi alakası yok
dosya transferi için modeme her 2 bilgisayarında kablosuz yada kablolu bağlantısını yaptıktan sonra paylaşmak istediğiniz dosyayı bir klasöre atıp klasörü sağ tıkla > paylaşım ve güvenlik > bu klasörü paylaşıma aç yolunu izlerseniz paylaşa bilirsiniz diyer bilgisayardanda ağ bağlantılarına girip paylaşılan dosyayı kopyalaya bilirsiniz her 2 pc ninde açık olması lazım tabi ...

Bora

Bora

Üye
    Konu Sahibi
Cevabınız için teşekkür ederim intoman :) Bahsettiğiniz yöntemi kullanmaya başladım.Gayet sorunsuz çalışıyor.
1gb lık bir filmi 1-2 dakika içinde yolladım. :S
TeamViewer'a gelince internet bağlantısı istiyor.Yani benim aradığım program o değil.

Üst Alt