Kablosuz Fare ve Dizüstü Bilgisayar Çantası Önerisi

Sponsorlu Bağlantılar

UysalMuzaffer

UysalMuzaffer

Üye
    Konu Sahibi
Kablosuz Fare ve Dizüstü Bilgisayar Çantası Önerisi
Merhaba arkadaşlar,

40 TL civarı Dizüstü Bilgisayar Çantası (Kabloları falan rahat sığacak), 25 TL civarı Kablosuz Fare önerisi istiyorum. Kullandığınız memnun olduğunuz ürünleri söylerseniz sevinirim.

Karavelaa

Üye
Merhaba arkadaşlar,

40 TL civarı Dizüstü Bilgisayar Çantası (Kabloları falan rahat sığacak), 25 TL civarı Kablosuz Fare önerisi istiyorum. Kullandığınız memnun olduğunuz ürünleri söylerseniz sevinirim.
mouse olarak kesinlikle Logitech öneririm.Normalde bu fiyat pahalı.Bim'e A101'e 20tl ye geliyor.Oradan alabilirsin.

UysalMuzaffer

UysalMuzaffer

Üye
    Konu Sahibi
M185 ile arasındaki fark sadece renk farkı mı ?

IsseyMiyake

IsseyMiyake

Üye

Üç yıldır hem işyerimde hem de evimde kullanıyorum gayet de memnunum. Logitech m-185 kablosuz nano mouse

UysalMuzaffer

UysalMuzaffer

Üye
    Konu Sahibi

Üç yıldır hem işyerimde hem de evimde kullanıyorum gayet de memnunum. Logitech m-185 kablosuz nano mouse

45 TL pahalı ama ya. Ucuza bulabileceğim yer yok mu. Birde çanta öneriniz var mı ?

IsseyMiyake

IsseyMiyake

Üye
45 TL pahalı ama ya. Ucuza bulabileceğim yer yok mu. Birde çanta öneriniz var mı ?
Ben Teknosadan almıştım , böyle şeyleri bir kez alacaksın en az 3-4 yıl kullancaksın zaten.
Her sene 3-4 mouse alsan daha pahalıya gelir :)

UysalMuzaffer

UysalMuzaffer

Üye
    Konu Sahibi
Mouse'de M175 ve M185 arasında seçim yapıp birini alıcam.

Peki çanta önerilerileriniz kullandığınız var mı ?

Buna baktım da hoş duruyor. (Model olarak)

03-ŞAHİN

03-ŞAHİN

Üye
Gir online alışveriş sitelerine n11 gitti gidiyor hepsiburada gibi sitelere istediğine bakabilirsin

Üst Alt