Kablolu Modem Wi-Fi Çevirme :)

Sponsorlu Bağlantılar

cCc Maxcı cCc

cCc Maxcı cCc

Üye
    Konu Sahibi
Kablolu Modem Wi-Fi Çevirme :)
Arkadaşlar 3gs aldım oyunlar ve safari için wi-fi lazım ama evde kablolu modem var bir program buldum connectify diye pro sürümünü indirdim,wi-fi parçası olduğu için bilgisayarda wi-fi oldu 3gs gördü ancak internete bağlanmıyor bu seferde bu sorunun çözümü nedir ? Böyle programlar var mıdır başka bildiğiniz ? Son olarakta başka çözüm önerisi olan varmıı ? :) :oke:

- - - Eklendi - - -

:hmmm

PremiumWork

PremiumWork

Üye
Kardeşim elektrik ve bilgisayar teknolojisinden anlıyorsan zar zor çevirirsin.Ki buraya yazdığına göre anlamıyorsun.Bence 40 - 50 TL"ye modemler var!

cCc Maxcı cCc

cCc Maxcı cCc

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim elektrik ve bilgisayar teknolojisinden anlıyorsan zar zor çevirirsin.Ki buraya yazdığına göre anlamıyorsun.Bence 40 - 50 TL"ye modemler var!
Çevirme derken parça bilgisayarda var o parçadan kablolu modemin interneti paylaşılcak bu kadar basit yok modem olmaz :)

15097

15097

Üye
Bir arkadaşımda da kablolu modem vardı ve o da kablosuz modem almayı düşünüyordu ama bilgisayarına connectify pro programını kurdum ilk başta o da telefonundan baglanamamıstı ama daha sonra sorun cözülmüştü bağlanıyordu.Bence silip tekrar kur :oke: muhtemelen düzelir.şuan bende pro kullanıyorum ve sorunsuz çalışıyor :oke:

cCc Maxcı cCc

cCc Maxcı cCc

Üye
    Konu Sahibi
Bir arkadaşımda da kablolu modem vardı ve o da kablosuz modem almayı düşünüyordu ama bilgisayarına connectify pro programını kurdum ilk başta o da telefonundan baglanamamıstı ama daha sonra sorun cözülmüştü bağlanıyordu.Bence silip tekrar kur :oke: muhtemelen düzelir.şuan bende pro kullanıyorum ve sorunsuz çalışıyor :oke:
Ya wi-fi ıphone görüyor ama internet yok sence sorun ne olabilir ki :bilmm

15097

15097

Üye
Dedigim gibi sanirim bu sorun cogu kiside var kaldirip tekrar yukle :ok2:

cCc Maxcı cCc

cCc Maxcı cCc

Üye
    Konu Sahibi
Düzeldi :tşk:

guneyli93

Üye
Aynı programı ben de cihazı USB yerine kablosuz olarak bilgisayara bağlamak için kullanıyorum, dediğin gibi bağlanmasına karsın iletişim olmuyor bende sorun antivirus programında ki güvenlik duvarından kaynaklanıyordu. Malum cihazı kablosuz olarak iTunes iTools vb. programlara bağlantı aracı olarakta kullanabilirsin. :))

Sofokosyan

Sofokosyan

Üye
Arkadaşlar ben bu programı indirsem bilgisayar kablolu olarak bağlanıyor ama wireless olarak gözüküyor dimi ?
:hmmm
Çünkü benim bilgisayarımın Wireless Çipi yandı eğer Pc de wifi den bağlanıyorsa indirmicem Acil cevap lütfen ...

Takipçi Satın Al

Üst Alt