kablolu interneti wirelese cevirme [YARDIMM :s]

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ysssf

Üye
    Konu Sahibi
kablolu interneti wirelese cevirme [YARDIMM :s]
arkadaslar biz 3 komsu anlastık sınırsız interneti paylastık suan benm eve cekilmiş bir ethernet kablosu var ve elimde bir modem var(kablosuz) ancak bu modemle internete girebilmem için ethernet kablosunu bağlamam gerek...buraya kadar tmm asıl sorun bu modemin sadece telefon hattı için girişi var yani ethernet girişinden biraz küçük dolayısıyla ethernet kablosunu da modeme baglayamıyorum bunn için bir çözümü olan arkdas varsa yardım etsin şimdiden teşekkürler
[Lütfen modemi telefon hattının olduğu komsuya bagla demeyin benm amacım zaten sinyal kuvvetinden kazanmak burada]

EERRTTAANN

Üye
pc laptop ise wireselden gir ama masaüstü ise wiresel alıcı alıp gir zaten wiresell alıcılar çok pahalı deil...

ahmetyavuz

ahmetyavuz

Üye
interneti sen kendi evinde paylaştırmak istiyorsan bir USB Wireless Adabtör Alıpda yapabilirsin.. Kablolarlar felan uğraşmana gerek kalmaz.. Modem eski model mi? arkasında normal şartlarda 2 adet giriş olması gerekir..

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
wireless modeme ethernet kablosu takamazsın adı ustunde modem sana lazım olan wıreless router

tp-lınk ın 4 port wıreless routerlerı var 70 lıra cıvarında aynı sıstemı bende kullanıyorum

kablolu modemdn gelen ethernetı routere takıyorum 4 tane ethernet kablosu ve wıreless baglantı elde edebılıyorum baska cozum olmaz

ben evimde bunu kullanıyorum cokda ıyı cekıyor 2 kat alttakı komsuyla beraber kablosuz olarak kullanıyoruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt