Kablolu internet + kablosuz ağa sahip diz üstü bilgisayar+kablosuz ağa sahip cep telefonu=internet?

Sponsorlu Bağlantılar

celikpasa

Üye
    Konu Sahibi
Kablolu internet + kablosuz ağa sahip diz üstü bilgisayar+kablosuz ağa sahip cep telefonu=internet?
Arkadaşlar merhaba

forumda araştırdım fakat bulamadım ve merak ettiğim bir konu

İşyerimde dizüsütü bilgisayarımla internete ethernet ile bağlanıyorum.
bilgisayarın kablosuz ağını kullanarak cep telefonum ile ağa bağlanabilirmiyim yani bilgisayarımı kablosuz modem gibi kullanabilirmiyim denedim telin ağında buldum ancak ağ geçidi yanıt vermiyor dedi atladığım birşeyler mi var?.

yardımcı olursanız sevinirim.

• Beğen
Tepkiler: flash4242 ve meteorlift

meteorlift

meteorlift

Üye
iyi bi konuya degindiniz...konunun nasıl açıldıgını bana bi ögreten çıksa su anda kullandıgım vede çok basit bi yöntem var ama nasıl paylasım yapıcamı bilmiyorum...

osbir

Üye
konuların goruldugu sayfanın sol ust kosesınde yenı konu dıye bır ıkon var oraya tıklarsan yenı konu acmıs olursun

bugra_5211

bugra_5211

Üye
arkdaslar w7 bn istediğniz olayı gercekleştirdim ve n91 ile pc bağlanıp nette geziyom n91 ile yeni ağ bağlantısı oluştur diyoruz. kablosuz ağlar olusturu seciyoruz ve en sonunda inteneti paylaştır diye bir secenek cıkıyor ona tıklıyoruz tabi orda isterseniz bağlantınıza şifrede koyabiliyoruz. snrasında wi-fi ile arama yaptıgınızda pc niz özel bi ağ olarak görünecek ve ister başka bir pcden ister pc tlf. dilediğiniz kadr bağlanabiliriz bizzat denedım..

--------------- Ekleme ---------------

atladığım ufak bir ayrıntı var tlf. nokia ise wi-fi bağlantı noktanı el ile birkez yeni erişim olark tanıtman lazım yoksa tlf. direkmen bağlanılamıyor diye hata veriyor yapamazsan resimli anlatırım

fbforever

fbforever

Üye
Resimli anlatsan...

Üst Alt