:ehe :rica:
NEXUS Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Dedim dedim bana inanmadın, bak ne oldu şimdi... Genişletmek için tıkla ... Neyi Dedin Bu Arada Konu Horttttt
OttomaN TigeR' Alıntı: Dedim dedim bana inanmadın, bak ne oldu şimdi... Genişletmek için tıkla ... Neyi Dedin Bu Arada Konu Horttttt
OttomaN TigeR Üye .NeXuS.' Alıntı: Neyi Dedin Bu Arada Konu Horttttt Genişletmek için tıkla ... Ben dimedim o didi hacııııı.
.NeXuS.' Alıntı: Neyi Dedin Bu Arada Konu Horttttt Genişletmek için tıkla ... Ben dimedim o didi hacııııı.
İhtiyar007 Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Ben dimedim o didi hacııııı. Genişletmek için tıkla ... Ben sana ni zaman didim hacı?
OttomaN TigeR' Alıntı: Ben dimedim o didi hacııııı. Genişletmek için tıkla ... Ben sana ni zaman didim hacı?
OttomaN TigeR Üye İhtiyar007' Alıntı: Ben sana ni zaman didim hacı? Genişletmek için tıkla ... Hacı hiç yalan söyler mi hacııı.
İhtiyar007' Alıntı: Ben sana ni zaman didim hacı? Genişletmek için tıkla ... Hacı hiç yalan söyler mi hacııı.
İhtiyar007 Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Hacı hiç yalan söyler mi hacııı. Genişletmek için tıkla ... Söylemez hacı abi