Kabız Civciv nickini beyninizden silin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
Kabız Civciv nickini beyninizden silin
nickimi değiştireceğim pm attım ozan abiye bundan böyle nickim Oğuzhan olacak...

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
sağolun imzama bir daha bak istersen onu geçenlerde kaldırmıştım ama bir daha eklerim

ishal tavuk yapsaydın daha iyi olurdu .

ogzhnoTr

Üye
Banane yaa ben istiyorum oğuzhan'ı

Oğuzhan kardeşim sen nick değiştirirsen bilki ben olmayacağım. Seni bu nickin sevmiştim kardeşim diye bağırıma bastım. Sen ha bunu yapan ben gidiyorum kendine iyi bak....

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
Oğuzhan kardeşim sen nick değiştirirsen bilki ben olmayacağım. Seni bu nickin sevmiştim kardeşim diye bağırıma bastım. Sen ha bunu yapan ben gidiyorum kendine iyi bak....

nick değiştirince kişilikte mi değişiyo saçmala osman yaa gereksiz yorumlardan çok sıkılmıştım değiştirmeye karae verdim ve vazgeçmeyeceğim de hem çoktan pm gönderdim...

nick değiştirince kişilikte mi değişiyo saçmala osman yaa gereksiz yorumlardan çok sıkılmıştım değiştirmeye karae verdim ve vazgeçmeyeceğim de hem çoktan pm gönderdim...

şaka yaptım inandın sende. Yeni nickin daha iyi ama benim imzamda nickin öyle kalacak kardeşim. Sen benim için çok değerlisin bunu unutma

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
şaka yaptım inandın sende. Yeni nickin daha iyi ama benim imzamda nickin öyle kalacak kardeşim. Sen benim için çok değerlisin bunu unutma

sazan.avi(kendim için söyledim ) Eyvallah kardeşim kalsın nickim sende kalsın öyle

nikini ilk görünce sandalyeden düştüm lütfen kaldırma )))))))

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
ozan abiye pm attım çok yoğun sanırım pm'i daha görmedi 1-2 güne değişir sanırım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...