biz buradan gidince tadı kalmamış buraların :pro:
Akıncı Üye Konu Sahibi Kabız civciv,ismail,TmermerT.,xscarface,Emrgncy112,joke r,tahir,mrexpert,mrtech,metin biz buradan gidince tadı kalmamış buraların
Haydar Emekli Yönetici - - - Eklendi - - - anılbaran' Alıntı: Yooo tadı iyi Genişletmek için tıkla ... banada fena gelmedi
Akıncı Üye Konu Sahibi Metin' Alıntı: benim ismim yok Genişletmek için tıkla ... ugradigin yok ki ekledim
Metin MF Üye x-scarface' Alıntı: Metin sen nerelerdesin kardeşim çoktan beri uğramıyorsun yav Genişletmek için tıkla ... abi dandik bi java telefon kullanıyom - - - Eklendi - - - -Akıncı' Alıntı: ugradigin yok ki ekledim Genişletmek için tıkla ...
x-scarface' Alıntı: Metin sen nerelerdesin kardeşim çoktan beri uğramıyorsun yav Genişletmek için tıkla ... abi dandik bi java telefon kullanıyom - - - Eklendi - - - -Akıncı' Alıntı: ugradigin yok ki ekledim Genişletmek için tıkla ...
x-scarface Üye [h=4]Bu konuyu son 30 günde, 15 üye okudu:[/h] jetblacklife27, Joker., Emma-Watson, Byhaydar, hikmet366, MrExpert, x-scarface*, asigsasi, Metin, emre641996, -Akıncı, Joker
[h=4]Bu konuyu son 30 günde, 15 üye okudu:[/h] jetblacklife27, Joker., Emma-Watson, Byhaydar, hikmet366, MrExpert, x-scarface*, asigsasi, Metin, emre641996, -Akıncı, Joker
MrTech Üye x-scarface' Alıntı: Bu konuyu son 30 günde, 15 üye okudu: jetblacklife27, Joker., Emma-Watson, Byhaydar, hikmet366, MrExpert, x-scarface*, asigsasi, Metin, emre641996, -Akıncı, Joker Genişletmek için tıkla ... Zilmiş.
x-scarface' Alıntı: Bu konuyu son 30 günde, 15 üye okudu: jetblacklife27, Joker., Emma-Watson, Byhaydar, hikmet366, MrExpert, x-scarface*, asigsasi, Metin, emre641996, -Akıncı, Joker Genişletmek için tıkla ... Zilmiş.
Akıncı Üye Konu Sahibi Osman kardeşim metinden sonrasını kabul etmiyor emre eskiler ve çok danuduklarım