k850i sıfır fiyatı nedir?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mert akın

Üye
    Konu Sahibi
k850i sıfır fiyatı nedir?
arkadaşlar k850i almak istiyorum fiyatı hakkında bilginiz varsa paylaşabilirmisiniz şimdiden teşekürler

osaka123

osaka123

Üye
ben derim w890 al mükemmel bişi

dakturk

dakturk

Üye
yok yok k850i al hem telefonun olsun hemde mp3 çaların hele akşamları fotoğraf çekimi mükemmel özellik için bu telefon alınır saygılarımla sonradan kafana vurmadan al k850i yi derim sana sıfırını ben beyoğlundan 535 TL ye aldım sizlerede ve alacak herkese tavsiye ederim gerçekten takdire şayan bir telefondur kendisi , gerçek flash koymaklada süper birşey yapmışlar bu telefonu alınca pro foto makinemi unuttum desem yeridir çünkü gerek kalmıyor çok güzel resimleri var valla süper . mutlaka alınmalı

Uruloki

Uruloki

Üye
yok yok k850i al hem telefonun olsun hemde mp3 çaların hele akşamları fotoğraf çekimi mükemmel özellik için bu telefon alınır saygılarımla sonradan kafana vurmadan al k850i yi derim sana sıfırını ben beyoğlundan 535 TL ye aldım sizlerede ve alacak herkese tavsiye ederim gerçekten takdire şayan bir telefondur kendisi , gerçek flash koymaklada süper birşey yapmışlar bu telefonu alınca pro foto makinemi unuttum desem yeridir çünkü gerek kalmıyor çok güzel resimleri var valla süper . mutlaka alınmalı

evt arkadaş haklı çok güzel fotoları var ben gördüm ama ben k810i kullanıyorum onunda iyi k850i daha iyi

Türkün_Dostu

Türkün_Dostu

Üye
arkadaşımö 565 tl yi gözden çıkar sen ben öyle biliyorum ghaliba fiyatı bu

emreshener

Üye
arkadaşlar bu telefonun sıfırını bulabilirmiyim almayı düşünüyorum bulamıyorum piyasada bana yardımcı olurmusunuz lütfen msn adresim [email protected] teşekkürler.

erims

Üye
sonyericsson nun tek ikincı el pıyasası olan telefonu bence kacırma super

remzi1529

remzi1529

Üye
arkadaşım bende var çok sağlam 300 olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt