arkadaslar ben yaklasık iki yıldır kullanıyorum,sıfır almıştım,süpper bir telefon,zaman geçtikçe derinlerine ineceksiniz,wireless yok sadece,ama piyasadaki telefonlara bin basar,her türlü modifiye edebiliyorsunuz aklınıza gelen herşeyini ciddiyim biraz arastırabilirsiniz a2 uploader denen progmramla.
AYRICA telefon cok dayanıklı,harekete duyarlı,cok guzel harekete duyarlı temaları var,acoustic dosyası atarak sesi istediginiz gibi ayarlayablsnz ( yüksek veya kaliteli) kulaklıktan super ses veriyor ama yinede kulak içine takılanlardan almanızı öneririm,ayrıca walkman kulak içi kulaklık aldıgınızda kulaklık 2 parça halinde geliyor ve istediğiniz tesisata bağlayabiliyorsunuz çıkışı çok kuvvetli,kamerası on numara ve unutmayın ki XENON flash çoğu telefonda yok,geceleri süper çekiyor ve iyiki bunu almışım diyorsunuz,şarjı sıkıntı çıkartmıyor,tuşlara bakıp sogumayın cok ergonomik ve surekli mesajlasıyorum.ekrandaki 3 dokunmatik bölgedende korkmayın ilk günkü gibi hassaslar hala bende.
ben şahsen parçalanana kadar kullanırım.herkese cidden tavsiye ederim. ayrıca kimsede göremezsiniz farkınız olur diger insanlardan