K810 Menü Şifreleme Patch'i , Sonunda Beklenen Patch Geldi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
K810 Menü Şifreleme Patch'i , Sonunda Beklenen Patch Geldi
Daha önce w810 için çıkarılan ve oldukça ilgi gören patch sonunda k810 içinde uyarlandı (:

Patch; Dosya yöneticisi, mesajlar, rehber, vs. gibi şeylerin erişimini kısıtlıyor, yani güvenlik kodu girmeden telefonunuzu karıştıramayacaklar artk

Şifrelemek istediğiniz kısımları Menü/Ayarlar/Güvenlik/kilitler/Telefon koruması/Koruma/Confidentiality sırasını takip ederek seçebilirsiniz.

İlk uyguladığımda tuş kilidini kapattığımda telefonun kitlenmesi gibi bir sorunla karşılaşmıştım fakat yukarıda bahsettiğim menüden istediklerimi seçtiğimde oda düzeldi.

Patch dosyasını indirebilirsiniz.

Nasıl patch atacağınıza dair resimli anlatımada ulaşabilirsiniz..

Ben şuan mesajlar ve dosya yöneticisi için kullanıyorum gayet memnunum tavsiye ederim

• Beğen
Tepkiler: bymen07 ve zahter

lazmaz

Üye
sagolasin cok makbule gecti-.. insallah linkde sorun yoktur

e_rkin

Üye
kardesler ne oolur bana yardım edın tele patch atarken yarıda bıraktım teli acmaya calıstım tel acılmadı yaılım yuklemeyı falan denedım setol gormedı bılen bırılerı varsa allah rızası ıcın yardım etsın bu arada tel k810i msn [email protected]

KarakayA67

k750i yi w800i yapmıstm suan öyle kullanıyorum banada olurmu bu :(

327

327

Üye
Iyi Oldu

zafeer

Üye
çoksaol inşallah yapabilirim

black_killer

Üye
Ya kardeş şimd ibu çok riskli telefon giderse napcas.Yapcam da korkuorm bi şi olur die.

eldergod

eldergod

Üye
Ya kardeş şimd ibu çok riskli telefon giderse napcas.Yapcam da korkuorm bi şi olur die.

gerçekten sorumluluk isteyen bir iş kaç kişiyi gördüm bu patch ler yüzünden telefonu göçen aralarında bende varım ama akıllandım :D bu arada arkdaşa söylüyorum telefon giderse foruma yaz eğer çok büyük bir hata yaptıysan bizde yapamıyorsak servise gönderirsin

punıısher

Üye
kardeş bu patch c510 a olur mu?

Marchegiani

Marchegiani

Üye
Teşekkürler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt