Doğuş Pertez
Admin
K810 Menü Şifreleme Patch'i , Sonunda Beklenen Patch Geldi
Daha önce w810 için çıkarılan ve oldukça ilgi gören patch sonunda k810 içinde uyarlandı (:
Patch; Dosya yöneticisi, mesajlar, rehber, vs. gibi şeylerin erişimini kısıtlıyor, yani güvenlik kodu girmeden telefonunuzu karıştıramayacaklar artk
Şifrelemek istediğiniz kısımları Menü/Ayarlar/Güvenlik/kilitler/Telefon koruması/Koruma/Confidentiality sırasını takip ederek seçebilirsiniz.
İlk uyguladığımda tuş kilidini kapattığımda telefonun kitlenmesi gibi bir sorunla karşılaşmıştım fakat yukarıda bahsettiğim menüden istediklerimi seçtiğimde oda düzeldi.
Patch dosyasını
Nasıl patch atacağınıza dair resimli anlatımada
Ben şuan mesajlar ve dosya yöneticisi için kullanıyorum gayet memnunum tavsiye ederim
Patch; Dosya yöneticisi, mesajlar, rehber, vs. gibi şeylerin erişimini kısıtlıyor, yani güvenlik kodu girmeden telefonunuzu karıştıramayacaklar artk
Şifrelemek istediğiniz kısımları Menü/Ayarlar/Güvenlik/kilitler/Telefon koruması/Koruma/Confidentiality sırasını takip ederek seçebilirsiniz.
İlk uyguladığımda tuş kilidini kapattığımda telefonun kitlenmesi gibi bir sorunla karşılaşmıştım fakat yukarıda bahsettiğim menüden istediklerimi seçtiğimde oda düzeldi.
Patch dosyasını
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
indirebilirsiniz.Nasıl patch atacağınıza dair resimli anlatımada
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ulaşabilirsiniz..Ben şuan mesajlar ve dosya yöneticisi için kullanıyorum gayet memnunum tavsiye ederim

bu arada arkdaşa söylüyorum telefon giderse foruma yaz eğer çok büyük bir hata yaptıysan bizde yapamıyorsak servise gönderirsin