k800i hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
rooney628

rooney628

Üye
    Konu Sahibi
k800i hakkında
arkadaşlar k800i alıcam sizce nasıl bir telefon? ve piyasadaki 0 ve 2. el fiyatlarını biliyomusunuz?

xkadir61

xkadir61

Üye
parana yazık nokia al derim.

rooney628

rooney628

Üye
    Konu Sahibi
nokia 2. el 300 ytl civarında hangi modeller var?

xkadir61

xkadir61

Üye
100 ytl daha ver n73 al derim inan alanlar hiç pişman değil .

rooney628

rooney628

Üye
    Konu Sahibi
doğrudur ama aynı özellikler k800i ile sanırım kararsız kaldım

xkadir61

xkadir61

Üye
doğrudur ama aynı özellikler k800i ile sanırım kararsız kaldım

nokia'nın piyasası çok. n73 le k800i aynı fiyat olsabile. n73 çok tutulduğu için onun seviyesine inmiştir.
ayrıca satacağın zaman bile n73 çok para eder. n73'ün fiyatı %15 falan düşüyor 2. ellerde ama k800i enaz %50 düşer ,,2. el aldıktan sonra satmak istersen.

Cs***MaN

Cs***MaN

Üye
Kesinlikle haklı N73 al

rooney628

rooney628

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ederim arkadaşlar haklısınız galiba n73 özellik bakımındanda çok iyi. n73 alıcam

by_bilinmez

by_bilinmez

Üye
n73 doğru karar

ali12345r

Üye
nahhh n73 daha iyi sen k800i yi ne sandın kullanmayan bilemezz ben n73 ten daha çok seviyorum k800 ü sen kendi kendine avun başkalarının uydurmalarıyla dolmayın sadece sony ericsson:oke:

--------------- Ekleme ---------------

nahh n73 daha iyi k800i onu halt eder n73 te uzaktan kumanda vb özzlikler nahh var kullanmadan telefonu eleştirmeyin sadece sony ericsson lannnn:oke:

kubi003

Üye
slm arkadaşlar bende k800i var çok temiz güzel bi cihaz çok acil satmam lazım lutfen beliorum alacakları aci konuşmak isteynler [email protected] eklesinler konuşalim alack olanlar

--------------- Ekleme ---------------

sl arkadaşlar elimde çok temiz k 800i var isteyenler bana bşa vursun çok acil satmam lazım lütfen çok acil parraya ihtiyacim var almak isteyn arklar [email protected] ekletin konuşalim çok acil ama pazarlık yapariz

shanty

shanty

Üye
bencede k800i çok daha ii bi telefon n73 ten özellikle çözünürlüğü ses kalitesi muhtelşem

theyozgatli

Üye
bana kaLırsa xpress music 5130e aL :D(ben onu kuLLanıyorum )

esromantik_cobi

Üye
valla ben gayet nmemnunum k800i mden

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...