K750i ses yukseltme Girin iceri Ve görün=)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

EsasOqlan

Üye
    Konu Sahibi
K750i ses yukseltme Girin iceri Ve görün=)
Arkadaslar ne kadar işinizi görür bilmem ama ses yükseliyo yani deneyin görün ben anlatiyim Paylasmak istedim... ilk olarak
--ilk basta calmak istediginiz müzigi ayarlardan zilseslerine gelin ordan zil sesi olarak atayin ses seviyesi 8 de olsun
izlenen yol:{menü>>>Ayarlar>>Ses ve uygulamalar>>Zil sesi(calmak istediginiz müzigi secin)=zil sesi 8 olcak}

--sonra media oynaticiya girin ordan Ekolayziri flleyin oke deyip cikin
İzlenen yol:{menü>>media oynaticiZ->>secim>>Ekolayzır>>manuelden flleyin=sonra cikin}

--sonra telefondaki kisa yol tusuna media playeri ekleyin
izlenen yol:

---bu islemi yaptiktan sonraayaralardan zil sesi seviyesine giriyoruz 8 de bulunan ses ayarini 7 ye indirip tekrar 8 yapiyoruz ve sarki calmaya baslayo DURUN..daha bitmedi..DEVAM Ediyoruz..sarki calarken resimde gösterdigim kisayol tusuna basip media playiri seciyoruz ve SES ACAYİP YUKSEK cikiyo deneyin ve görün.. bisi olursa burdayim ;)
yurum yazmayi unutmayalim =) magah..:maxicep:

• Beğen
Tepkiler: OğuzcanAbi ve bordo_mavi

berkay7193

Üye
evet denedım işe yarıyor ancak ses cok tiz cıkıyo yınede tesekkurler emege saygı

Doğan

Üye
tskkürler çok sağol

arikan_belalim

arikan_belalim

Üye
ee ben bunu zaten biliyodumki :)) yinede tşk saolasın

dj-61

dj-61

Üye
ne gereği var sacma bir işlem ben öyle bir EQ yapdım ne güzel calıyor fulleyip sesi mafetmek kim ister müzikden hic anlamadığınız ortada fazla ses değil kaliteli ses önemli fazla ses istiyorsan profesyonel ses sistemleri kullanacaksın dostum.. böyle sacma işlerlen uğraşmayın bu sony ericsson gerekeni üreden firma zaten uygulamış telefona...

sergen290

Üye
yürü be oğlum:alkis:alkis

baba2929

Üye
olmadııııı :off:

OğuzcanAbi

Üye
teşekkürler
yalnız bura oyun tema bölümü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt