K750i Kamera AçılmıyoR...

Sponsorlu Bağlantılar

es_emre26

es_emre26

Üye
    Konu Sahibi
K750i Kamera AçılmıyoR...
Yaklaşık 2 senedir kullanıdığım Sony Ericsson K750i telefonumda oluşan bir sorun hakkında sizlerden yardım istiyorum...

Kamerayı lens kapağını açtığımda da menüden girip kameraya girmek istediğimde de kamera ekranı görüntüsü çok hızlı bir şekilde gelip gidiyor...

Kısacası kamera açılmıyor...

Ne yapmalıyım ?

adalireco

Üye
Telefonu fabrika ayarlarına çevirmeyi dene yada Teknik Servis'e götür.

zagorrrrr

Üye
Selamlar
Bende de w800 var ve aynen belirtildiği gibi kamera açıldığında 1 sn. içinde kendiliğinden kapanıyor. Bu durumla karşılaşan arkadaşlar nasıl bir çözüm buldu acaba?

onursecer

Üye
içindekı film yırtılmıs weya zede görmustur

memohaso

memohaso

Üye
telefona format at düzelir aynı sorun bendede olmuştu

onursecer

Üye
farklı bi olay gibi görunuyor ama kardes

arikan_belalim

arikan_belalim

Üye
kardeşim aynı sorunun benzerini ben iki defadır yaşıyorum ilkinde falsh attırdım düzeldi
bu telefonların genel sorunu bu zaten kamera proğramını siliyor zamanla yada hata weriyor tek çaresi flash attırmak ama flash da telefonun ömrünü kısaltır çekiş gücünü azaltır yani ( şebeke ) çekişini yada başka yerlerden hata werir benden sana tavsiye ya öyle kullan yada değiştir kardeşşş

gocmez

gocmez

Üye
benim sorunum zoomla ilgili.foto modunda zoom yapıyorum resmi çekiyorum kayıtta zoom yapmamışım gibi çıkıyor.sanki hiç yakınlaştırmamışım gibi.video çekerken zoomda hiç sorun yok.ayrıca orjinal driveri tekrar attım.gene değişmedi.telim k750 den dönme w800i bu konuda ne yapabilirim.yardım bekliyorum.teşekkürler.

jeff hardy

Üye
aynen bende de oldu bie süre sonra kamera açılmadı....

EVCİLLEŞMİŞ

Üye
Kamerayı tekrar aç

poyraz_216

Üye
kardeş tefoncuya götür kamera filmi var onu degiştirsin oke

billionton

Üye
bir teknik servise verip kamera filmini degiştir

eldergod

eldergod

Üye
Firmware at olmazsa yazılım güncelleştir çalışmazsa servise gönder ama servisten telefonun cid 53 olarak döner onu söliim :oke:

Marchegiani

Marchegiani

Üye
Teknik servise vermelisin, ilk önce fabrika ayarlarına döndükten sonra.

Takipçi Satın Al

Üst Alt