K750i Ile W800i

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
crazy_amigo06

crazy_amigo06

Üye
slm arkadaşlar ne zamandır yazınızı takip ediyorum programcıyım n70 kullandım titreşim yok bildiginiz gibi piksel olduruyomuş ben yıllardır nokia kullandım bundan 2 ay oncesine k750i aldım gercekten guzel ve kaliteli bir cihaz fakat tek sorun zamanla joistik i bozuluo bende bu konuda biraz hassasım sattım ve daha sonra w800 aldım gercekten guzel bir cihaz tavsiye ediyorum bence gelmiş geçmiş en guzel cihaz artık dukkanda nokia ı ikinci sırada bıraktık su gunlerde en cok satılan telefonlar sony ve samsung eger almak istiyorsanız w800 derim hayırlı sohbetler arkadaşlar

zoom

Üye
    Konu Sahibi
w900i büyük aslında ama ben 7650 kullandım ondan bana büyük gelmiyo

ama inşallah abartı bir boyut değildir yakından görmedim hiç amaele oturan bir telefon

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
<div class='quotetop'>(crazy_amigo06 &#064; Jan 2 2006, 01&#58;12 AM) [post=242938]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
slm arkadaşlar ne zamandır yazınızı takip ediyorum programcıyım n70 kullandım titreşim yok bildiginiz gibi piksel olduruyomuş ben yıllardır nokia kullandım bundan 2 ay oncesine k750i aldım gercekten guzel ve kaliteli bir cihaz fakat tek sorun zamanla joistik i bozuluo bende bu konuda biraz hassasım sattım ve daha sonra w800 aldım gercekten guzel bir cihaz tavsiye ediyorum bence gelmiş geçmiş en guzel cihaz artık dukkanda nokia ı ikinci sırada bıraktık su gunlerde en cok satılan telefonlar sony ve samsung eger almak istiyorsanız w800 derim hayırlı sohbetler arkadaşlar
[/b][/quote]

N70&#39;te titreşim var..

RockFord Fosgate

Üye
n70 te nasıl tıtresım yok ya &#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;sen n90 ı dıyosun heryerı donen:)onda tıtresım ve radyo yok&#33;&#33;&#33;bende n70 kullanıyorum gayet guzel tıtrıyor

crazy_amigo06

crazy_amigo06

Üye
pardon arkadaşlar n90 kusuraa bakmaayın dalgınlıgıma gelmiş olmalı

zxcv

Üye
K750i izmir / çankaya piyasas&#305; pe&#351;in fiyat&#305; ne kadar acaba bilen varm&#305;. garantili falan. nette 654 e kadar var.(pe&#351;in)

pirpir77

Üye
kardeşim çankaya piyasasında 700 ytl civarı gezinmiyor garantili fiyatı

Silinen Üye 153

Silinen Üye 153

Kapalı Hesap
Buldugun fiyat çok iyi netten al o zaman

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Doğubankın etrafında 615 YTL&#39;ye gördüm..

cafergoze

Üye
<div class='quotetop'>(zoom &#064; Dec 25 2005, 05&#58;25 PM) [post=236878]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
bu iki telefon arasında okuduğuma göre uçuşmodunu pil ömrünü vb şeyleri saymassak pek fark yok

ben şöyle düşünmüştüm k750i&#39;nin tuşları çok sert olduğundan w800i alıyım demiştim çünkü w800i nin tuşları ayrık ve daha yumuşak gibi gözükmüştü ama öyle değilmiş doğru mu bu eğer sert ise vaz bile geçebilirim bu 2 telefondan

eğer bunlardan vaz geçersem dedim kendi kendime ya 6270 alıyım yada n80 ama n80 3 mp imiş yani çoook pahalı olur onu attım kafadan n70&#39;de pahalı ve büyük 6270 de diyorum acaba 2mp kamerası nasıl olur autofocus var mı güzel mp3 çalar mı acaba ??

6270&#39;in fiyatını görmüştüm bi sitede demekki çıkmış yurtdışında hiç incelemesi yok mu ??
[/b][/quote]
valla dostum hangi tlf kafana yatıyorsa onu al kullan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt