orası öyle ben bu konuda çok kararsızım ama bu benim şuçum değil adamlar bi telefon çıkarıyo aa ne güzel diyosun sonra 2-3 ay geçiyo daha iyisi çıkıyo aaa bu daha iyiymiş diyosun vaz geçiyosun diğerinden böylede gittikçe gidiyo yani bende karar veremiyorum mesela geçen hafta w800i güzel telefon onu alıyım diyodum ki (zaten mayısta almanyadan alcam ozamana ne telefonlar çıkar ben yine cayarım

) w900i'yi gördüm aa bak buda daha iyi dedim kendi kendime helede w800i ile yan yana görünce o ekran farkından dolayı tamamdır w900i çok güzel dedim ama şimdi onu ben alana kadar neler çıkar kim bilir ama daha nereye gidebilir sonyericsoon bilmiyorum şöyle kapaksız s60 telefonlarının boyutunda büyük ekranlı kalın olmayan (ör

700,w900 gibi)bir telefon yapar içinede w900i nin özelliklerine artı olarak symbian koyarsa süper olur ama zaten yapsa yapardı şimdiye kadar s.e. sadece p serisine yapıyo symbianı ama zaten symbian'da artık eksi olmaya başladı bence kasılıyo telefon onun yüzünden ve yazılım sorunları daha fazla oluyor s.e. zaten telefon yapınca herşeyi koyuyo nerdeyse o yüzden symbianada gerek yok yani w900i den sonra ne çıkar merak ediyorum ama eğer w900i nin 3g 'siz olanı çıkarsa çok iyi olur çünkü o öndeki dandik kamera için para farkı vermek kötü oluyo. arkada 2mp lik varken öndekini kim kullanır ki açıkçası ben kullanmam o yüzden s.e. bence 6680-6681 ikilisi gibi 3g li ve 3g 'siz üretmeli. umarım akıllarına gelir ve aynı zamanda 2 türüde çıkarırlar ama pek sanmıyorum ( amma yazmışım yaa )