K750i Ile W800i

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

RockFord Fosgate

Üye
pardon ben w900 zannettım:)))w800 cok kotu deıl tusları kafana takma!!!

Silinen Üye 153

Silinen Üye 153

Kapalı Hesap
W800 Tuşları gayet normal arkadaslar ayakkabı gibi falanda degil
Bence anormal bişi yok gayet güzel

zoom

Üye
    Konu Sahibi
o konu düşündürmüştü beni sağolun

RockFord Fosgate

Üye
zoom tamam da sende bı karar veremedım ya:)))))))))))))

zoom

Üye
    Konu Sahibi
orası öyle ben bu konuda çok kararsızım ama bu benim şuçum değil adamlar bi telefon çıkarıyo aa ne güzel diyosun sonra 2-3 ay geçiyo daha iyisi çıkıyo aaa bu daha iyiymiş diyosun vaz geçiyosun diğerinden böylede gittikçe gidiyo yani bende karar veremiyorum mesela geçen hafta w800i güzel telefon onu alıyım diyodum ki (zaten mayısta almanyadan alcam ozamana ne telefonlar çıkar ben yine cayarım:D) w900i'yi gördüm aa bak buda daha iyi dedim kendi kendime helede w800i ile yan yana görünce o ekran farkından dolayı tamamdır w900i çok güzel dedim ama şimdi onu ben alana kadar neler çıkar kim bilir ama daha nereye gidebilir sonyericsoon bilmiyorum şöyle kapaksız s60 telefonlarının boyutunda büyük ekranlı kalın olmayan (ör:s700,w900 gibi)bir telefon yapar içinede w900i nin özelliklerine artı olarak symbian koyarsa süper olur ama zaten yapsa yapardı şimdiye kadar s.e. sadece p serisine yapıyo symbianı ama zaten symbian'da artık eksi olmaya başladı bence kasılıyo telefon onun yüzünden ve yazılım sorunları daha fazla oluyor s.e. zaten telefon yapınca herşeyi koyuyo nerdeyse o yüzden symbianada gerek yok yani w900i den sonra ne çıkar merak ediyorum ama eğer w900i nin 3g 'siz olanı çıkarsa çok iyi olur çünkü o öndeki dandik kamera için para farkı vermek kötü oluyo. arkada 2mp lik varken öndekini kim kullanır ki açıkçası ben kullanmam o yüzden s.e. bence 6680-6681 ikilisi gibi 3g li ve 3g 'siz üretmeli. umarım akıllarına gelir ve aynı zamanda 2 türüde çıkarırlar ama pek sanmıyorum ( amma yazmışım yaa )

RockFord Fosgate

Üye
haklısın ama cok kararsızsın bu kdr dusunmek zarar verır bı tanesını belırleyecen ve onu butcen uygun oldugu zaman alacan bn hep ole yapıyom:))

zoom

Üye
    Konu Sahibi
bende öyle yaptım çok kötü oldu t610 aldım büyük bir hevesle ve okadar iğrenç bir telefonduki yani hatırlamak bile istemiyorum artık kim seçmişse onu 2004 1. si bilemiycem

s.e. ye yinede güvenmiyodum ama bu sefer baktımki şu k750i den sonra düzeldi s.e. takılma felan yok herşey çok güzel gibi ama zaten w900i yi alıcak olursam bi yorumlara bakarım çünkü telefon w800i'den daha yavaş diye duydum

RockFord Fosgate

Üye
bak sana tavsıye paran warsa ya w900 ya n80 ha 1000 altında dersen w800 veya n70 dıgerlerıyle kafanı karıstırma!!!

zoom

Üye
    Konu Sahibi
n80 çok güzel 3 mp felan ama o pahalı olur şimdi aslında benim apram var alacak kadarda kıyamıyorum

ebay'dan alacam yani burdaki fiyattan 300 milyan kadar aşağıya olacak neredeyse şuan w800i öyle

w900i ye baktım za önce 550 euro gibi bir fiyat ki şimdiki fiyatı o mayısa kadar 400 rahat olur hatta daha aşağıya düşer 350 felan olsa iyi uygun olur bana

Silinen Üye 153

Silinen Üye 153

Kapalı Hesap
Sen diosun ki ucuz olsun kalite olsun
Öyle yakalarsan banada haber ver..

RockFord Fosgate

Üye
bıraz zorr bekleyıcegınız o zmn!!!

abuvice

abuvice

Üye
Ben burdan söylüyorum arkadaşlar zomun telefon alacağı yok

pirpir77

Üye
valla kardeş kusura bakmayın muhabbetinize karışmak gibi olacak ama
benim bu telefonlara yatırdım parayla köprü olurdu ben şimdi en iyisini yaptım k750i aldım çok memnunum sanada tavsiye ederim
adamlar yapmış hiç bir şey aramıyorsun
telefonunla bilgisayar arasında blue toot la ufak basit bir bağlantıyla winamp ve medya pileyırı kontro edebiliyorsun ve vidyo çeki sınırsız ve çok kaliteli
bence alderimfiyatıda uygun kardeşim

abuvice

abuvice

Üye
pirpir77 Öncelikle nikin çok güzel.. Ayrıca sitemize hoş geldin.. Ve son olarak k750 i için ne desen haklısın.. Süpper bi telefon!

zoom

Üye
    Konu Sahibi
tamam k750i güzel ama videosu biraz kalitesiz ve ekranı küçük ben buyüzden w900i yi düşünüyorum

Gokhan43

Gokhan43

Üye
Video kalitesiz evet

RockFord Fosgate

Üye
zaten vıdeosu n70 gıbı olsa yenılmez olurdu w900 cıkana kdr

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Sen w900 gelince wxxx beklersin bence..

zoom

Üye
    Konu Sahibi
yok istemem artık

ChaLLenGeR

ChaLLenGeR

Üye
k750i video kötü N70 gibi olursa kusursuz olur diyoruz ama w900'ün videosu N70'tende güzel çok iyi telefon ama bu seferde boyut sorunu olacaktır p910i almayı hep istemişimdir ama boyuttan dolayı alamadım w900i inşallah böyle olmaz yaw

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt