K750i Ile W550i Ikiside Karizma Ikiside Harikaacaba Hangisi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Shadowman07

Shadowman07

Üye
hafıza ve kamera onemli değil diyorsan kesinlikle w550i derim..

slayer

Üye
Turuncu bana ters.... Onun için k750i...

RockFord Fosgate

Üye
bence bekleyın se cıler w900 gelınce hepsını unutacaksınız!!!

ChaLLenGeR

ChaLLenGeR

Üye
<div class='quotetop'>(RockFord Fosgate &#064; Dec 20 2005, 07&#58;07 PM) [post=231880]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
bence bekleyın se cıler w900 gelınce hepsını unutacaksınız&#33;&#33;&#33;
[/b][/quote]

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Yanlız k750 sanırım kullanılmış cihazı incelemişler çünkü quickshare yazısı silinmeye başlamış hoş bende k750 varken orası hiç yoktu..

Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi
en iyisi d600 aldıktan sonra diğer yeni çıkanları unutmak ve onlara tepeden bakmak

ChaLLenGeR

ChaLLenGeR

Üye
Tek isteğim D600&#39;ün sesi biraz daha fazla çıksa pili 1 gün daha gitse bu telefonu garantisi bitene kadar kullanırım

Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi
d600&#39;e ekstra bişey eklenmiyomu d500&#39;deki gibi.???????

ChaLLenGeR

ChaLLenGeR

Üye
mp3 , foto , video felan ekleyebilirsin ama..

Sanırım program atılmıyo ama hiç denemedim waptan yükleniyo diye biliyorum ( Emin değilim bi başka D600 kullanıcısına sor )

Vassili

Üye
<div class='quotetop'>(ChaLLenGeR &#064; Dec 20 2005, 05&#58;56 PM) [post=231785]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
gözüm kapalı w550i alırdım hastayım bu telefona yaa bitiriyo şekli beni D600&#39;ü satıp bundan alırsam hiç şaşmayın
[/b][/quote]
ya saçmalama d600 satılırmı hele kamerası 2.0 megapixel

RockFord Fosgate

Üye
beyler w500 veya w600 warmı ben ıkısınden bırı var dıye hatırlıyorum ama ??????????

ozgursell

Üye
kardeşim 1 yıldır k750i kullanıyorum harika bütün özellikleri seni tatmin edecektir. ışıksız ortamlarda bile kamerası harika sonuçlar veriyor.diğer telefonu bilmiyorum ama k750i tavsiye ederim.

mervecan

mervecan

Üye
ben 3 yıl önce k750i kullandım ciddi süper bi telefon tavsiye ederim fotograf kalitesi ses falan ii ama diğeri şirin ama biras şişko :)

bysalto 23

Üye
ben w550 i derim ve bende bir tane var temiz 2.el 100 liraya verebilirim

sinandarga

sinandarga

Üye
k750i kamerası işi bitirir arkadaşım ama müziğe daha düşkünsen w550i ama yinede karar senin (bence k750i)

akman042

Üye
bence K750i W550ioyuncak gibi

vmpr

vmpr

Üye
w serisi tavsiye ederim Bu arada joystkli telefon almayın:hmmm

intoman

intoman

Üye
iyide konu 2005 de açılmış şimdiye kadar kararını vermiştir heralde niye konuyu hortlatıyorsunuz ...

maivesiyah

maivesiyah

Üye
iyide konu 2005 de açılmış şimdiye kadar kararını vermiştir heralde niye konuyu hortlatıyorsunuz ...

Evet Kararını vermiş ve muhtemelen aldığı cihaz üzerine 5-10 tane de değiştirmiştir :d:

faruk79977997

Üye
tartışmasız k750i

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt