K750 ide Ses Yükseltme Gelin !!!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

lynx_dj

Üye
    Konu Sahibi
K750 ide Ses Yükseltme Gelin !!!!!!
Arkadşlar ilk önce kısayollara medya playerı koyuyoruz sonra ayarlardan zil seslerine ordan bir sarkı acıp zil sesını acıyoruz sonra sarkı calarken kısayol tusuna basıyoruz.Sonra ordakı medya playera basın ses arttıgını goreceksınızzz..!:oke:

• Beğen
Tepkiler: cakir20

eX98

Üye
:eheSAĞOL DOSTUM:ehe

durak_2255

Üye
arkadaşlar ses yükseltmenin kodunu yazdım..bakınız birinci sayfada ................k750i telefonları olanlar dikkat başlıkta..açıklama yorum yapılanların 4.sayfasında yer alıyor..şimdiden iyieğlenceler..
tekrar uyarı fazla yükseltmeyin hapörlörnüz zarar görebilir..(bu kod sony ericssonun gizli menüsüne ulaştırırır) tamamen telefon ayar denetimidir...

zafeer

Üye
arkadaşlar ses yükseltmenin kodunu yazdım..bakınız birinci sayfada ................k750i telefonları olanlar dikkat başlıkta..açıklama yorum yapılanların 4.sayfasında yer alıyor..şimdiden iyieğlenceler..
tekrar uyarı fazla yükseltmeyin hapörlörnüz zarar görebilir..(bu kod sony ericssonun gizli menüsüne ulaştırırır) tamamen telefon ayar denetimidir...

ii de ben onu kaç defa yaptım olmuo sesi yukseltiom sonra inio kayıt yapılmıo eğer biliosan yapmasını [email protected] şu msn mi kaydeterek gonderir sen çok ii olur

eayhan

Üye
Arkadaşlar bu ses yükseltme olayının kalıcı bi yöntemi yokmu media player a girdiğimizde zil sesinden cıkan ses seviyesini medya playerdan kalıcı bi şekilde almamamız mmkün deilmi ??

fffsss

Üye
kalıcı olarak yapabilceğiniz tek şey acustic patchleri yüklemeniz. ingilizcenin var ise google la k750 acustic patch diye yazıp aratırsanız oldukça kaliteli patchlere ulaşabilirsiniz. patch yüklemeyi de bilmeniz gerekiyor tabi...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt