K700i sorunları

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

advarsel

Üye
    Konu Sahibi
K700i sorunları
arkadaslar k700i aldim aradan 1 ay gecti telefonun quick share yazisi dustu online yazisi cikti joystick desen hic calismiyo arka kapagi elimden kayiyo garantisiz ne yapmaliyim ben?

Silinen Üye 153

Silinen Üye 153

Kapalı Hesap
1 Bardak Soguk Su İçmelisim...

O sorun kişisel sorun yani senin sorunun paranla götürüp yaptırıcaksın

Mr.Blof

Üye
Garantili olsaydı çözümü basitti.Servis garanti olduğu için tamiri ücretsiz yapacaktı.Ücreti mukabili de servisler tamir yaparlar.Sorunların herkeste görülen basit olaylardan.Tamiri pahalı olmayacaktır sanıyorum.

RockFord Fosgate

Üye
bı kere garantısız tel almak pek dogru deıl ama yapacak bısey yok almısın artık!telefonu sony erıcsson servıse goturdugunde sadece joıstık para tutar dıgerlerı toplasan 20 mılyon etmez ama joıstık pahalıdır heralde! belkı de tozlanmadan bı problem olmustur ama 1aylık cıhaz o kdr tozlanmaz!!

Dark saga

Dark saga

Üye
tuş sorunu tozdan oluo kapaı çıkar temile iice digerlrini bilemem 1 aylık hemde ben 1 seneden beri kullanıyom sorun yok bi tek quick share düştü oda düşşün neapcan ki onu.

Silinen Üye 153

Silinen Üye 153

Kapalı Hesap
Arkadasım 1.5 senedir kullanıyor sorun vermedi senin ki 1 aylık nasıl becerdin ki bunu ?

RockFord Fosgate

Üye
walla bızım sınıftada ark ta war gecen sene almıstı o da telefon kasc kere yerlere dustu tekmelendı bısey olmadı !!!:)

advarsel

Üye
    Konu Sahibi
on kapak nasi cikartilio bilen varmi???

Dark saga

Dark saga

Üye
walla ben kendim çıkartıyorum tırnaklarımla biraz dikkatliol ama arka kapağı çıkar batarya falan orda zaten beyaz çentikler war birini çıkar sonra boşluga tırnağını sok yanlara dogru yawaşça ilerlet.

Cdr-6

Üye
sana basit bi çözüm öneriyim.git 25 ytl ye orkinal bi kasa al.ve joyistik i yaptır sabnırım bunlarda toplam 50 ytl ye ye falan mal olur.ha bu sana ders olsun birdaha garantisiz mal almaa

milli-ef

Üye
MALI GARANTİLİ ALSAYDIN KEŞKE BENDE DE VAR AMA SADECE JOYSTİCK BOZULDU AMA SIFIR GİBİ DURUYOR

KAZIK YEMİSSİN:vur:

tevfikmaden

Üye
ben5senedir kullanıyorum sorun yok sen kullanmayı bilmiyosun demekki

TaCsIz_kRaL

TaCsIz_kRaL

Üye
Bak kardeşim benimde k700i benimde joistiğim buzuldu ama 15 ytl veyA 20 ytl o arada yaptırdımm...

benimde garantisiz...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt