K.o.f Yardim..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

artemis

Üye
    Konu Sahibi
K.o.f Yardim..
yaa ben k.o.f oyununu indirdim 6600 yükledim fakat sorunluymus fix dosyasinin lazim oldugunu ogrendim fakat sitede bi turlu bulamiyorum bilen biri lutfen yardim edebilirmi... lutfen....

bozili

Üye
<div class='quotetop'>(artemis &#064; Dec 16 2005, 12&#58;49 AM) [post=228740]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
yaa ben k.o.f oyununu indirdim 6600 yükledim fakat sorunluymus fix dosyasinin lazim oldugunu ogrendim fakat sitede bi turlu bulamiyorum bilen biri lutfen yardim edebilirmi... lutfen....
[/b][/quote]

kardeş buyur. yardımcı olabilirsek ne mutlu bize link aşağıda ayrıca oyun bomba gibi atari salonlarınkinden pek farkkı yok.

artemis

Üye
    Konu Sahibi
<div class='quotetop'>(çılgın &#064; Dec 16 2005, 11&#58;28 AM) [post=228840]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
<div class='quotetop'>(artemis &#064; Dec 16 2005, 12&#58;49 AM) [post=228740]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
[/b][/quote]

kardeş buyur. yardımcı olabilirsek ne mutlu bize link aşağıda ayrıca oyun bomba gibi atari salonlarınkinden pek farkkı yok.

[/b][/quote]

cok saol kardesim bee yardimci olmak ne kelime yiktin beni yaa saol saol saol ))

DeLmIrA

DeLmIrA

Üye
walla werilmiş geç kaldık nese hakaten çok saglam oyundur ben bitirdim

hzrcn

Üye
katılıyorum

artemis

Üye
    Konu Sahibi
yaa sormayin cok aradim yaa bilsen bukadar cabuk vevap alacagimi bastan sorardim herkese cok tesekkur ederiim....

-LiveYourLife-

-LiveYourLife-

Üye
kardeş nasıl indircezz birisi yardııım etsiiin bnde birçok kes bitirdim ama telde oynamak istiyorum... nasıl indirces bunuu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...