Pirlo Ballon d'Or'u ilk 10'da bitirmek istiyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Pirlo Ballon d'Or'u ilk 10'da bitirmek istiyor
İtalya Milli Takımı'nın yıldızı Andrea Pirlo, Ballon d'Or ödüllerinde ilk 10'a girmeyi umduğunu açıkladı.

Juventus'un Serie A şampiyonluğunda ve İtalya'nın EURO 2012'de final oynamasında büyük pay sahibi olan tecrübeli futbolcu, yüksek prestijli ödüle aday gösterilen oyuncular arasında yer almıştı.

Başarılı oyuncu, Cristiano Ronaldo ve Lionel Messi'nin kazananlardan biri olacağına emin olduğunu söylerken sıralamada onlara yakın bir yere sahip olmanın kendisi için yeterli olacağını ifade etti.

Önümüzdeki senelerde de Messi ve Ronaldo'nun en iyi oyuncular olacaklarını düşündüğü söyleyen Pirlo "Bu iki oyuncu dünyanın en iyileri, hemen arkalarında da Xavi, Iniesta ve diğerleri geliyor. Umarım ilk 10'da seçilirim." şeklinde konuştu.

Takımı Juventus'la haftaiçinde Chelsea'yi 3-0 devirerek Şampiyonlar Ligi'nde üst tur şansını son maça taşıyan İtalyan, şu an için önemli olan tek şeyin önlerindeki AC Milan maçı olduğunu söyledi. Milan maçlarının Juventus için özel bir yeri olduğunu belirten tecrübeli kaptan "Umarım kazanırız, Milan bence hala güçlü bir ekip. İki büyük takım karşılaştığında maç konsantrasyonu sorun olmaktan çıkıyor." şeklinde konuştu.

Juventus, Şampiyonlar Ligi'nde bir üst turaç çıkma şansını Chelsea'yi evinde 3-0 yenerek son haftaya taşıdı.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt