Jungle Heat MaxiCep Clanı Açılmıştır.

Sponsorlu Bağlantılar

FeLonieS

FeLonieS

Üye
Bende bıraktım oyunu kardeşlerim sayesinde yanlışlıkla 350 elmastan 100 elmasa düşürmüşler nasıl yaptıysalar.:sinir

GlasTes

GlasTes

Üye
gelmen cok onemli degil de niye yalan soluyon onu anlamadim clana girip ciktin clani actin salak yok k.bakmada ;) zaten bisey fark etmiyo

Haklısın girdim ama 1 kişi var diye çıktım 49 kişi olana gürdüm onda hiç online bulamadım ondanda çıktım kendime kurdum

GlasTes

GlasTes

Üye
Bende bıraktım oyunu kardeşlerim sayesinde yanlışlıkla 350 elmastan 100 elmasa düşürmüşler nasıl yaptıysalar.:sinir

Yeni hesap kur bence ve bende 10 elmas var :D seninki iyi benimki çok çok az

Peocawe

Peocawe

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar bugün gm discovery alıyorum tekrar geliyorum yani oyuna.. Eğer devam derseniz o clandan devam ederiz tekrar hep beraber. Yeni açtıysanız diyecek lafım yok orayada gelirim, maksat oyun oynamak hep beraber.

• Beğen
Tepkiler: GlasTes
NightRose

NightRose

Üye
Arkadaşlar bugün gm discovery alıyorum tekrar geliyorum yani oyuna.. Eğer devam derseniz o clandan devam ederiz tekrar hep beraber. Yeni açtıysanız diyecek lafım yok orayada gelirim, maksat oyun oynamak hep beraber.
nickim KingSLayer varsa clan gelirim ben :bigstar::bigstar:

GlasTes

GlasTes

Üye
nasıl kuracağım ki ne zaman girsem devam ediyor kaldığı yerden

Pardon görmemişim mesajı:( oyunu sil birdaha yükle sana oyun devam ettirilsinmi der evet dersen önceki hesabıma dönersin hayır dersen yeni 1 lvl çarla başlarsın ;)

FeLonieS

FeLonieS

Üye
Pardon görmemişim mesajı:( oyunu sil birdaha yükle sana oyun devam ettirilsinmi der evet dersen önceki hesabıma dönersin hayır dersen yeni 1 lvl çarla başlarsın ;)
Orası öyle de o uyarı hiç gitmedi hep geliyor canımı sıkıyor. Gmaile kayıt olmuş kayıdı silemez miyim

GlasTes

GlasTes

Üye
Orası öyle de o uyarı hiç gitmedi hep geliyor canımı sıkıyor. Gmaile kayıt olmuş kayıdı silemez miyim

Telefonuna/Tabletine yeni bir gmail hesabı kurup o hesaptan yüklemeyi deniyebilirsin :)

GlasTes

GlasTes

Üye
Yaparımda Gmailimin üstüne milyon tane hesap var düzenim dağılacak. :ehe
Dağılmaz ben hesabı kurdum oyunu yükledim 3-4 level yaptım kurduğum hesabı kapatıp öbür Google hesabıma bağladım :ehe

Samet.25

beyler maxicep family ile devam ediyoruz haberiniz olsun bi hatirlatma yapiyim clanda 50 kisi oldu giremeyebilirsiniz takip edin cikan olursa girmeye calisin girmk isterseniz

Peocawe

Peocawe

Üye
    Konu Sahibi
beyler maxicep family ile devam ediyoruz haberiniz olsun bi hatirlatma yapiyim clanda 50 kisi oldu giremeyebilirsiniz takip edin cikan olursa girmeye calisin girmk isterseniz

Samet seni generalliğe terfi ettim. Kendim komutanım, clanı sen yönetirsin. Ara sıra generallikleri değişiriz. :)

Samet.25

Samet seni generalliğe terfi ettim. Kendim komutanım, clanı sen yönetirsin. Ara sıra generallikleri değişiriz. :)
tamam ayarlariz biraz zaman sonra zaten en iyi clanlar arasina gececegiz :)

eryaman

eryaman

Üye
Maxicep family e girdim nick theplusgamer

• Beğen
Tepkiler: Samet.25 ve Peocawe

Üst Alt