FeLonieS Üye Peocawe' Alıntı: Gmail hesabina aktardiysan problem olmaz. Yeni telefon alsan bile geri gelir koyun. Genişletmek için tıkla ... Klanda yer var mı hocam?
Peocawe' Alıntı: Gmail hesabina aktardiysan problem olmaz. Yeni telefon alsan bile geri gelir koyun. Genişletmek için tıkla ... Klanda yer var mı hocam?
Silinen Üye 2405226 Kapalı Hesap Ayarlar da aşağısında gmail hesabım yazıyor.Yani şehrim kalabilir dimi?
Peocawe Üye Konu Sahibi bandoparas' Alıntı: Ayarlar da aşağısında gmail hesabım yazıyor.Yani şehrim kalabilir dimi? Genişletmek için tıkla ... Evet kalir.
bandoparas' Alıntı: Ayarlar da aşağısında gmail hesabım yazıyor.Yani şehrim kalabilir dimi? Genişletmek için tıkla ... Evet kalir.
Peocawe Üye Konu Sahibi FeLonieS' Alıntı: Klanda yer var mı hocam? Genişletmek için tıkla ... Var hocam
Peocawe Üye Konu Sahibi FeLonieS' Alıntı: Klanın ismi neydi? Genişletmek için tıkla ... Maxicep Family
FeLonieS Üye Peocawe' Alıntı: Maxicep Family Genişletmek için tıkla ... Pek gelişmiş değilim ama işinize yaramazsa yollarsınız. ^^
Peocawe' Alıntı: Maxicep Family Genişletmek için tıkla ... Pek gelişmiş değilim ama işinize yaramazsa yollarsınız. ^^
Peocawe Üye Konu Sahibi FeLonieS' Alıntı: Pek gelişmiş değilim ama işinize yaramazsa yollarsınız. ^^ Genişletmek için tıkla ... Maxicep den gelen herkesi kabul ediyoruz. adi ustunde maxicep ailesi
FeLonieS' Alıntı: Pek gelişmiş değilim ama işinize yaramazsa yollarsınız. ^^ Genişletmek için tıkla ... Maxicep den gelen herkesi kabul ediyoruz. adi ustunde maxicep ailesi
omer1233_ Üye Maxicep Family yer varsa bende başlıyım param olursa geliyim online oyunlarla aram iyidir
Peocawe Üye Konu Sahibi omer1233_' Alıntı: Maxicep Family yer varsa bende başlıyım param olursa geliyim online oyunlarla aram iyidir Genişletmek için tıkla ... Buyrun gelin hocam yer olmasa da acilir illa ki..
omer1233_' Alıntı: Maxicep Family yer varsa bende başlıyım param olursa geliyim online oyunlarla aram iyidir Genişletmek için tıkla ... Buyrun gelin hocam yer olmasa da acilir illa ki..
Peocawe Üye Konu Sahibi -Hokage-' Alıntı: Ugraas didin 400 kastım bi baktm kaldırmıssınız Cruzz benim bu arada Genişletmek için tıkla ... Hocam clan samette simdilik o ayarliyor her seyi. Konuyu güncelledim.
-Hokage-' Alıntı: Ugraas didin 400 kastım bi baktm kaldırmıssınız Cruzz benim bu arada Genişletmek için tıkla ... Hocam clan samette simdilik o ayarliyor her seyi. Konuyu güncelledim.
.caner. Üye Ah kafayı yedim 1 saattir bu hatayı veriyor ingilizcem iyi değil Ne bu gamecih kullandım ban mı yedim güncelleme mi geldi ?
Ah kafayı yedim 1 saattir bu hatayı veriyor ingilizcem iyi değil Ne bu gamecih kullandım ban mı yedim güncelleme mi geldi ?
.caner. Üye eryaman' Alıntı: Kimsede girmiyor güncelleme yapıyolar sanırım gmecih işe yarıyormu? Genişletmek için tıkla ... Hayır. Çalışıyor sonra bağlantı hatası verip sifirlaniyor. Freedom da işe yaramadı.
eryaman' Alıntı: Kimsede girmiyor güncelleme yapıyolar sanırım gmecih işe yarıyormu? Genişletmek için tıkla ... Hayır. Çalışıyor sonra bağlantı hatası verip sifirlaniyor. Freedom da işe yaramadı.
.caner. Üye eryaman' Alıntı: Yani oyna girip para yapınca harcayabilirmiyiz o paraları yoksa gidiyomu Genişletmek için tıkla ... Gidiyor.
eryaman' Alıntı: Yani oyna girip para yapınca harcayabilirmiyiz o paraları yoksa gidiyomu Genişletmek için tıkla ... Gidiyor.