Jungle Heat MaxiCep Clanı Açılmıştır.

Sponsorlu Bağlantılar

luxoline

Üye
indiriyorum kullanıcı adım:luxoline olur

oguzhakan

Üye
Benide ekleyin oyun adim cakır

Peocawe

Peocawe

Üye
    Konu Sahibi
Clan full çekiyor arkadaşlar. Takip etmenizde fayda var clanı.. Boşaldığı anda girin.

• Beğen
Tepkiler: GlasTes ve Samet.25
eryaman

eryaman

Üye
Mesajlaşma işi nasıl oluyo???

Peocawe

Peocawe

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: eryaman
MusTiStyLe

MusTiStyLe

Üye
ee şimdi illa reyting mi yapacaz adam demiş 400 reyting altı atılacak biz belki şimdi lvl kasıyoruz büyüme yapıyoruz ? biraz ogame oynasa idin ilk kendini geliştirip sonra saldırı yaparsın aktifliğe göre birşey olursa daha güzel olacagına emimin ee illa bu clana da kalmadık yani her gün teklif geliyor sağolsınlar.

Samet.25

ee şimdi illa reyting mi yapacaz adam demiş 400 reyting altı atılacak biz belki şimdi lvl kasıyoruz büyüme yapıyoruz ? biraz ogame oynasa idin ilk kendini geliştirip sonra saldırı yaparsın aktifliğe göre birşey olursa daha güzel olacagına emimin ee illa bu clana da kalmadık yani her gün teklif geliyor sağolsınlar.

Bende kendimi gelistirdim daha sonra reyting kastim sende oyle yaparsin dogru soyluyon bu clana kalmadin baskasina gidersin hatta kendin clan kurarsin sana kalmis bisey. Claninda buyumesi icin bu sart biz herkes kendini gelistirsin diye beklersek clan nasil gelisecek adamin reytingi 50 bile degil gelismesini bekliyoruz puan dusuk olunca claninda puani dusuk oluyo simdi clanin bi onemi yok ama ilerde asker gonderme yardimlasma geldigi zaman clan savaslari geldigi zaman gücsuz bi clanda hic kimse olmak istemez baska clana gidersin gitmessin sana kalmis ister kendini gelistir ister reyting 5 10 kisi icin tüm clani magdur etmek mantiksiz

FeLonieS

FeLonieS

Üye
Böyle şeyler için birbirinizi kırmanın alemi yok. Bir clan daha kurarsınız olur biter. Limit belli nasıl bütün maxicepi oraya sığdıracaksınız. :D

• Beğen
Tepkiler: Samet.25
TheOldBros

TheOldBros

Üye
2. maxicep clanı açın ittifak kurun tabi varsa ben oyunu bilmiyorum :)

eryaman

eryaman

Üye
:) clan olayı geliştirilmiş degil şu an söylediklerine göre bidahaki güncellemede eklerler ittikaf kurmayı düşman klan ayarlamayı felan.

feyyazbugan

Üye
bu oyuna yeni başlayacağım bende clanınıza gelmek istiyorum

Peocawe

Peocawe

Üye
    Konu Sahibi
Başlayalı baya oldu ama daha yeni yeni gelişmeye başladım ben. :D

Hldvzlee04

Üye

Jungle Heat MaxiCep Clan'ını dün gece açtım. Oynayan herkes gelebilir.

Clan adı: MaxiCep Family
Benim adım: Peocawe

Şuan clanımızda 28 üye bulunmaktadır.

Oynayanlar, köyünüzün resmini burada paylaşabilirsiniz. İsimleride belirtirseniz sevinirim.

Oynamayanlara da tavsiyemdir. Cidden çok güzel vakit geçirilebilecek bir oyun. Buna birde MaxiCep üyeleri dahil

4 gunde 20 lvl atlDim klana giremiyorum bi yardim edermisiniz?
o olayı bilmiyordum vallahi.. :/ 2 güne köyü düzene sokarsın o zaman gel clana ^^

Adim Hldvzlee04 davet gonderebilirmisiniz ben kaydolamadimda :-)Klana girmem icin ne yapmam lazim?

eryaman

eryaman

Üye
Klana başvurmn lazım klan doluysa birinin.çıkmasını beklemelisin klanı takip et çıkan kişi çok oluyo

Hldvzlee04

Üye
Eryaman bi yardim etsene yavvvvKlana telefondan giremiyorum yardim lazim

eryaman

eryaman

Üye
Son güncellemedrn sonra klanda askerleri uygula diye bişey çıkmış tıkladım 20 dakika lik bişey yapıyo ama nw işe yarıcak bilen varmı???

Silinen Üye 2405226

Kapalı Hesap
Ben bu oyunu yeniden yüklemek istiyorum ve şehrin gitmesini istemiyorum nasıl yapıcam?

Peocawe

Peocawe

Üye
    Konu Sahibi

Üst Alt